Foto: Publicitātes foto

Lai teiktu paldies ārstiem, kuri cīnās par dzīvībām Covid-19 pandēmijā, veikalu tīkls "Depo" ar citiem domubiedriem pirmdien, 25. oktobrī, Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas teritorijā izveidojis iespaidīgu mīlestības un pateicības apliecinājumu – 30 000 ziedu sirdi.

Košā ziedu sirds tapusi septiņu stundu laikā. Tā izveidota no ziediem, kuriem bija jāpriecē cilvēki dzimšanas un vārda dienās, jāsniedz mierinājumu bēdās, jāpalīdz kādam izteikt savu mīlestību vai jāsveic kādu, kas devis pasaulei jaunu dzīvību. Taču "lokdauna" dēļ uzņēmuma veikali ir slēgti, ziedi paliktu nenopirkti. Tā vietā, lai tos utilizētu, uzņēmums radīja pārsteigumu mediķiem. Kā pirmdien vēstīja LTV raidījums "Panorāma", vispirms no ķieģeļiem tika izlikts tās karkass, pēc tam ar metāla sietu veidots pamats un tikai pēc tam katra puķe novietota savā vietā, piepildot sirdi ar saturu.

Kā uzsver uzņēmuma pārstāvji, šī instalācija iedrošina "turēties un izturēt" sarežģīto situāciju. Vienlaikus viņi arī aicina neizlēmušo sabiedrības daļu vakcinēties.

Foto: Publicitātes foto

"Tā vietā ar šiem ziediem mēs sakām paldies mediķiem. Ārstiem, medmāsām, sanitāriem, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekiem, medicīnas studentiem. Visiem, visiem, kas pašaizliedzīgi cīnās par cilvēku dzīvībām. Mēs, "Depo", domās esam kopā ar jums. Vēlam jums izturību, veselību un to, lai pandēmijai ātrāk pienāktu gals," par iniciatīvu stāsta "Depo" mārketinga direktors Rimants Jugans.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!