Foto: Shutterstock
Valsts svētkos ikviens svētku sajūtu aicināts uzburt ne tikai savās sirdīs, bet arī mājokļos, tāpēc "Tava Māja" ir sarūpējusi padomu izlasi mājas rotāšanai svētku noskaņās.

Māju nudien var rotāt dažādi – sākot ar tekstiliju pielasīšanu sarkanbaltsarkaņos toņos, līdz pat trauku iegādei vai ziedu kompozīcijas izveidei, kur ir sakombinēti tumši sarkani ziedi ar baltiem. Variantu ir ļoti daudz, atliek sev izvēlēties tīkamāko!

Ja nav vēlmes speciāli pirkt sarkanbaltsarkanus dekorus vai iegādāties jaunus traukus, galdu var noformēt ar Latvijas dabas bagātībām, kas atrodamas mežos, piemēram, čiekuriem, sūnām vai nokritušiem un ar ķērpjiem apaugušiem zariem. Arī radošā personība Gundega Skudriņa savulaik atgādināja, ka galda klājums var būt rotaļīgs un jāizmanto dabas dotās bagātības, turklāt svētkos un galda klājumā viennozīmīgi ir jāiesaista savējie. Šeit vari izlasīt viņas ieteikumus radošam un rotaļīgam galda klājumam, kuru vari pielietot arī 18. novembrī!

Kas gan ir svētki bez kārtīgas maltītes? Pie tukšiem galdiem taču nesēdēs! Arī par to mēs esam padomājuši – rakstā zemāk esam sarūpējuši arī gardas salātu receptes, kuras izmēģināt svētkos! Savukārt te vari aplūkot kārdinošas kūkas sarkanbaltsarkanos toņos.

Lai skaisti un ģimeniski mūsu valsts svētki!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!