Foto: Shutterstock
Sākot no oktobra beigām rīdzinieki astoto gadu pēc kārtas bez maksas varēs nodot savāktās kritušās koku un krūmu lapas, informēja Rīgas domē.

Lapas nodot varēs vairākas nedēļas nogales pēc kārtas, dažādās pilsētas apkaimēs.

Lapu izvešana Ķengaraga apkaimē lapu izvešana notiks svētdienās, 27.oktobrī, 3., 10. un 24.novembrī pie Lokomotīves ielas 44 - plkst.9.45, pie Dubnas ielas - plkst.10.15 un Plostu ielā, aiz Aviācijas ielas 5 - plkst.10.30.

Arī Pļavnieku un Dārzciema apkaimē lapas varēs nodot svētdienās, 27.oktobrī, 3., 10. un 24.novembrī - Cielavu ielā, pie Kārsavas ielas 36 - plkst.11.30, Rēzeknes ielas un Zvārtavas ielas stūrī - plkst.12.15, Pildas ielas un Kraukļu ielas stūrī - plkst.13, Sesku ielas un Jenotu ielas stūrī - plkst.13.45 un Gaismas ielā b/n, pretī Gaismas ielai 31 - plkst.14.30.

Tāpat lapu izvešana tiks organizēta arī no Dārziņiem un Pārdaugavas - Zolitūdes, Āgenskalna, Ziepniekkalna, Bolderājas un citām apkaimēm.

Sīkāku informāciju par konkrētiem lapu izvešanas datumiem, laikiem un vietām var atrast pašvaldības mājaslapā "www.riga.lv".

Pašvaldība atgādina, ka lapu iekraušana atkritumu izvedēja transportā iedzīvotājiem jāveic saviem spēkiem un tikai konkrētās vietās un noteiktajos laikos. Lapas nedrīkst iepriekš atvest un atstāt, kā arī lapām nedrīkst būt citu atkritumu piemaisījumu. Savāktās lapas tiks nogādātas uz biomasas pārstrādes vietu "Getliņu" izgāztuvē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!