Foto: Publicitātes foto
Plašs koku, krūmu un sīpolpuķu piedāvājums, preces dārzam, kā arī Latvijas mājražotāju un amatnieku produkcija – tas viss un vēl vairāk 7. oktobrī sagaida šīs sezonas noslēdzošā gadatirgus "Salaspils ražas svētki 2017" apmeklētājus Nacionālajā botāniskajā dārzā (NBD).

Paralēli zelta rudens ainavu baudīšanai apmeklētāji varēs iepazīties ar dažādu tirgotāju labumiem. Tirgus laikā darbosies arī Nacionālā botāniskā dārza stends, kurā apmeklētāji par pievilcīgām cenām varēs iegādāties un papildināt savas dārza kolekcijas ar dekoratīvajiem kokiem, krūmiem un telpaugiem. Izpārdošana notiks arī Nacionālā botāniskā dārza kokaudzētavā, iegādāties varēs rododendrus, spirejas, veigelas, irbenes, klinšrozītes un filadelfus, pastāstīja NBD Informācijas un izglītības nodaļas vadītāja Lāsma Semerova.

"Salaspils ražas svētku 2017" laikā mazākie dārzu entuziasti startēs ar radošām un košām dārzeņu kompozīcijām, savukārt Latvijas mazpulcēnu stendā novērtēt jauno dārznieku pašu audzētos un veidotos gardumus.

Rudens apgleznojis koku lapas – izmanto brīvdienas, lai dotos krāsainās pastaigās, tvertu kopīgus fotomirkļus un iemūžinātu zelta rudeni!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!