Foto: Publicitātes foto
Svētdien, 12. septembrī, Šlokenbekas muižā notiks stādu gadatirgus, kurā varēs iegādāties ne tikai kvalitatīvus stādus, bet arī amatnieku darinājumus un mājražotāju gardumus.

Pasākums notiks no pulksten 10 līdz pulksten 17. Ieeja ir bez maksas.

Ko varēs iegādāties tirdziņā? Kā savā "Facebook" lapā informē Šlokenbekas muižā, tajā varēs iegādāties viengadīgo puķu un zaļumu stādus (tajā skaitā arī krizantēmas podos), daudzgadīgos augus, dārzeņu stādus, augļukoku un ogulāju stādus, košumkrūmus, ābolus un bumbierus, ļoti labas kvalitātes skuju koku un lapu krūmu stādus, krāšņas hortenzijas, peonijas un daudz ko citu.

Tāpat varēs iegādāties arī noderīgas lietas mājai un dārzam, piemēram, metālkalumus, keramikas un koka krūžu paliktnīšus, dārza dekorus, dārza instrumentus, keramikas traukus, koka dēlīšus un citus izstrādājumus no koka, pirtslietas, nerūsējošā tērauda karotītes, sojas vaska sveces, ziedūdeņus, visa veida kārklu klūgu pinumus, lavandas pušķīšus, koka magnētiņus ar apdruku utt.

Tirdziņā varēs nopirkt arī dažādus kārumus, piemēram, austrumu saldumus, mājās ceptu maizi, garšvielas, dabīgi raudzētus deserta mājas vīnus, cepumus, svaigi pagatavotu kafiju (vairāk kā 10 dzērienu veidus), cukurvati, ledus sulas, mājas sieru ar 20 dažādām garšām, karstvīnu, medu, kūpinātu zivju produkciju utt.

Pasākuma rīkotāji apmeklētājus aicina būt saprotošiem, ievērot valstī noteiktos likumus un ierobežojumus.

Šajā rakstā vari izlasīt stāstu par Šlokenbekas muižu, tās vēsturi un atjaunošanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!