Foto: Publicitātes foto
Ik gadu starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā oktobrī norit interjera dizaina izstāde "Furniture & Design Isle 2020", kas pārsteidz ar stilīgām mēbelēm un interjera odziņām, un arī šis gads nav izņēmums. No 23. līdz 25. oktobrim dizaina cienītāji izstādē var aplūkot visu savam mājoklim – jaunākās mēbeļu kolekcijas, lampas, unikālas izlietnes un daudz ko citu, turklāt uz vietas var saņemt zinošu profesionāļu konsultācijas.

Kā "Tava Māja" iepriekš norādīja pasākuma rīkotāji, izstādes "Furniture & Design Isle 2020" dalībnieki piedāvās dažādus risinājumus un individuāli strādās ar apmeklētājiem, lai katrs atrastu vajadzīgo un varētu veiksmīgi iekārtot savu virtuvi, guļamistabu, viesistabu, bērnistabu, vannasistabu, biroju vai arī terasi. Piedāvājumā ir stilīgas lampas, ērti matrači, galdi, krēsli, gultas, mākslas darbi, vannas, telpu aromatizētāji, kumodes, trauki, dizaina sejas maskas un daudz kas cits. Izstādē var iegādāties ne tikai gatavu produkciju, bet to var veikt individuālus pasūtījumus. Tāpat izstādi papildina Latvijas dizaineru savienības (LDS) sertificēti interjera dizaineri, kuri labprāt dalās ar padomiem mājokļa iekārtošanā. Šeit vari rezervēt savu konsultācijas laiku pie interjera dizaineriem.

  • Paralēli izstādei divu dienu garumā norit arī dizaina videokonference "DESIGN4future". Video tiešraidi, kā arī konferences dalībnieku sarakstu vari skatīt šeit.
Foto: Publicitātes foto


Izstāde norisinās divās hallēs – "Design Isle" un "Baltic Furniture". Hallē "Design Isle" var aplūkot LDS prezentāciju par jaunākajām aktualitātēm, kā arī var aplūkot labākos profesionāļu, skolu un augstskolu konkursa darbus. Tāpat hallē "Design Isle" var apskatīt pašmāju, kā arī Lietuvas un Igaunijas uzņēmumu piedāvājumu. Šeit vari aplūkot dalībnieku sarakstu. Savukārt hallē "Baltic Furniture" vienkopus pulcējas vadošie mēbeļu ražotāji no Eiropas, kas sarūpējuši modernas mēbeles ikviena gaumei.

Foto: Publicitātes foto

Izstādē var apskatīt arī jauno un daudzsološo uzņēmēju "Magnetic Latvia" biznesa inkubatoru stendu, kas pārsteidz ar oriģināliem dizaina priekšmetiem. Turklāt tas nebūt nav vis, jo izstādē norit arī Baltijas dizaina gadatirgus, kurā var iegādāties dažādas interjera odziņas savam mājoklim.

Foto: Publicitātes foto

Izstādes darba laiks:

  • 23. un 24. oktobrī no pulksten 10 līdz pulksten 18;
  • 25. oktobrī no pulksten 10 līdz pulksten 17.

Vairāk par izstādi un biļešu cenām, kā arī vari lasīt šeit.

Foto ieskats izstādē:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!