Foto: Vida Press
Slavenību mājokļi vienmēr ir apbrīnas vērti – tie laistās greznībā un ekskluzīvos dizaina elementos. Īpaši smalkus nekustamos īpašumus reiz iegādājusies arī pasaulslavenā dziedātāja Adele, kura par dzīvi greznībā atstājusi vairākus miljonus dolāru.

Dziedātājas mājokļi maksājuši miljonus, un ne velti, jo to interjers ir pārdomāts līdz pat pēdējai niansei. Ne mazums iespaidīga ir arī to atrašanās vieta, piemēram, Malibu viņa iegādājusies ekskluzīvu pludmales māju, kas izmaksājusi nepilnus 8 miljonus dolāru (apmēram 6850500 eiro). No tās vērojams skaists skats uz tirkīzzilajiem ūdeņiem.

Ļoti grezna ir visu mājokļu iekšpuse, jo tajos izvēlētas gaumīgas un ekskluzīvas mēbeles, kas papildinātas ar dažādiem interjera elementiem. Starp citu – dažas interjera idejas vari pasmelties arī no Adeles mājokļiem, piemēram, logiem atvēlēt lielas palodzes, kur piesēst. Vai arī mājā izvēlēties visnotaļ drosmīgus risinājumus, kas bija Adeles nopirktajā muižiņā Anglijā, proti, vanna nolikta tieši istabas centrā, bet tai blakus ir dīvāns. Izklausās neierasti, vai ne? Mājokļu interjerā izvēlēti kvalitatīvi un klasiski apdares materiāli – no koka līdz pat greznam marmoram. Visos Adeles mājokļos, kuros esam viesojušies virtuāli, lielākoties ir vairākas istabas, kur atpūsties var arī viesi. Protams, neatņemama sastāvdaļa mājokļos ir arī baseins, kas lielākoties ir visu slavenību īpašumos.

Vari iedvesmoties no Adeles mājokļiem, lai arī savās mājās ienestu kādus drosmīgus risinājumus! Vai arī vienkārši pamielot acis un pasapņot par to, kā būtu, ja pēkšņi kļūtu šāda īpašuma saimnieks!

Foto: Satriecoša muiža Anglijas laukos, kurā dzīvojusi Adele

Foto: Vida Press

Gluži kā parkā ieskauta, paslēpusies no civilizācijas skaista, no sarkaniem ķieģeļiem mūrēta muiža, kurā grezno dzīvi baudījusi arī dziedātāja Adele. Kā tad izskatās izsmalcinātajā īpašumā un kā iekārtots interjers vēsturiski nozīmīgā ēkā?

Lasīt vairāk

Grezns mājoklis ar baseinu, ko iegādājusies dziedātāja Adele

Foto: Vida Press

Tagad slavenā dziedātāja Adele vārdu "hello" varēs veltīt savam jaunajam mājoklim – viņa nupat iegādājusies iespaidīgu sapņu māju Beverlihilzā, ASV. Bruģētais iebraucamais ceļš aiz automātiskajiem vārtiem ved uz omulīga izskata vienkāršu bēšas krāsas namu. Tomēr tā ir tikai ārpuse – visa spozme slēpjas aiz mājas un tās durvīm.

Lasīt vairāk

Foto: Šika pludmales māja, kuru nolūkojusi dziedātāja Adele

Foto: Vida Press

Viens no karstākajiem britu plašsaziņas līdzekļu tematiem šonedēļ ir dziedātāja
Adele
- kamēr vieni skandē, ka šarmantās balss īpašniece šķīrusies no sava dzīvesbiedra Saimona Koneki, citi mediji steidz ziņot, ka viss ir vislabākajā kārtībā un ģimene pat plāno iegādāties jaunu nekustamo īpašumu - ekskluzīvu pludmales māju Malibu, pašā okeāna krastā. Dziedātāja šo namu ar piegulošo teritoriju vēlas iegādāties par nepilniem 8 miljoniem dolāru (6850500 eiro), vēsta "All Over Press".

Lasīt vairāk
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!