Foto: Shutterstock
Daudziem dārzkopjiem jau niez pirksti, jo tā vien nevar sagaidīt silto laiciņu, kad varēs rušināties pa vagām un dobēm. Tikai pacietību! Jau tagad vari iesildīties dārza darbiem, iesējot pirmos augus kastītēs, nemaz nerunājot par to, ka darāmie darbi dārzā ir arī aukstajā laikā.

"Tavs Dārzs" ik mēnesi šogad sarūpēs speciālistu vērtīgos padomus par darāmajiem darbiem puķu dārzā, augļu un ogu dārzā, kā arī dārzeņu dobēs. Lūk, tūliņ jau februāris stafeti nodos marta mēnesim, tāpēc laiks palūkoties, kas dārzos ir izdarīts!

Šomēnes dārza darbos palīdzēs vadīties Nacionālā botāniskā dārza Lakstaugu floras nodaļas pārstāve, vadošā dārzkopības speciāliste Ilma Nereta, kā arī Dārzkopības institūta vadošais pētnieks Dr.agr. Edgars Rubauskis un allaž atsaucīgā dārzkopības speciāliste Mārīte Gailīte. Tāpat savos pieredzes stāstos par to, ko var sēt februārī, dalās bioloģiskās saimniecības "Vizbuļi" pārstāvis Jānis Hercbergs, dārzeņu šķirņu kolekcionārs Jānis Andersons un dārzniecības "Neslinko" saimniece Elga Bražūne.

Lūko zemāk speciālistu vērtīgos ieteikumus par dārza darbiem, lai varētu godam sagaidīt pavasari!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!