Foto: DELFI Aculiecinieks
Lūk, ko mums raksta Antra no Jelgavas : "Ja pirmajiem komentētājiem šķiet, ka Latvija smird, tad Jelgavas dārzos zied un smaržo rozes, lilijas un citi krāšņi ziedi. Un ziedu skaistumam nav nekāda sakara ar politiku un to, kas notiek katra prātā vai dvēselē! Gluži otrādi - ziedi ar savu vienkāršumu un skaistumu spēj nomierināt un iepriecināt.

Kas var būt labāks, kā ikdienā redzēt, kā tevis stādītais sīpoliņš vai stādiņš ar katru dienu aug lielāks un lielāks, līdz kādā dienā tas atver savus pumpurus un zieda skaistumā tev atdod atpakaļ to mīlestību, kuru tu esi ieguldījis zieda audzēšanā.

Manis iesūtītās fotogrāfijas ir tapušas Jelgavā un Svētes pagastā 2011. gada jūnija un jūlija mēnešos manis pašas un manas mammas dārzos.

Lai Jums veicas!

Ar cieņu
Antra Jelgavā"


"DELFI Aculiecinieks" aicina iesūtīt foto novērojumus ar krāšņākajiem dārzu augiem, kā arī fotoreportāžas no ziedu izstādēm. Fotogrāfijām pievienojiet īsu aprakstu, kur un kad tās tapušas. Savukārt mēs tās apkoposim zem vasarīgā virsraksta "Latvija smaržo un zied".

Par katru reģistrēta lietotāja publicētu viedokli tiek maksāti DELFI dālderi, kurus iespējams tērēt DELFI Aculiecinieka veikalā.

Lai piereģistrētos un kļūtu par 'DELFI Aculiecinieka' autoru, ir jāaizpilda reģistrācijas forma.

Ja nevēlaties reģistrēties, viedokli sūtiet izmantojot e-pastu  - aculiecinieks@delfi.lv vai izmantojot satura iesūtīšanas formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!