Foto: Publicitātes foto
Kamēr mēs ļoti gaidām pavasari, tikmēr Bulduru Dārzkopības vidusskolas siltumnīcās tas jau ir atnācis! Tur savus ziedus raisa simtiem košu augu, tajā skaitā arī pavasara gaidītākie vēstneši – narcises, tulpes un hiacintes.

"Šobrīd krāšņi un dažādos toņos siltumnīcā zied Alpu vijolītes, prīmulas, turpat piebrieduši pumpuri ir hiacintēm un narcisēm. Krokusi un tulpes arī pamazām mostas no ziemas miega," vēsta Bulduru Dārzkopības vidusskolas pārstāvji. Kā atzīmē skolas pārstāve Sanita Spure, šeit ziedi no sēkliņām vai sīpola tiek audzēti uz vietas, tieši tāpēc tiem ir laba noturība un ziedēšanas ilgums.

Skolas pārstāve aicina braukt ciemos, lai ne tikai izbaudītu pavasara vēsmas, bet arī paņemtu līdzi sev kādu tīkamāku augu, ienesot arī savās mājās kripatiņu pavasara. Bulduru Dārzkopības vidusskolas siltumnīcas var apmeklēt darba dienās no pulksten 9 līdz pulksten 16.30.

"Tavs Dārzs" Bulduru Dārzkopības vidusskolas siltumnīcās ciemojās pērnā gada rudenī, kad jau tad savus ziedus raisīja Alpu vijolītes un citi augi. Šeit vari aplūkot bildes, kā rudenī izskatījās 1800 kvadrātmetrus lielā mācību siltumnīca, kas sastāv no trīs daļām – katra aizņem 600 kvadrātmetru.

Foto ieskats Bulduru Dārzkopības vidusskolas siltumnīcās:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!