Foto: Publicitātes foto
Šajā vasarā arī Kandavas novada Cēres, Vānes un Zemītes pagastā norisinājās pieteikto īpašumu vērtēšana, lai noskaidrotu šī gada skaistākos un sakoptākos īpašumus, kurus tagad var atrādīt arī portāla ''Tavs Dārzs'' lasītājiem.

Kā izrādās, tad Kandavas novadā šim konkursam ir jau sena vēsture, jo tas tiek organizēts jau kopš 1996. gada. Tā mērķis vienmēr ir bijis un joprojām ir sekmēt novada teritorijas sakopšanu, iedzīvotāju un uzņēmēju atbildību par savu teritoriju sakārtošanu, veicināt sakoptāko sētu pieredzes pārņemšanu un celt novada iedzīvotāju pašapziņu un lepnumu par savu sētu, pagastu, pilsētu un novadu.

Aplūkojot novērtētos īpašumus šajā gadā, var aizņemties kādu ideju arī savas lauku sētas vai pilsētas dārza papildināšanai. Piemēram, rožu dobes, kas šajā novadā ir lielā cieņā, iekarināmi puķu podi, dekoratīvas apmales dīķiem un interesantas formas puķu dobēm ir tas, kam vērts pievērst uzmanību šajos attēlos. Kandavas novada dārzos netrūkst arī interesantu dekoru dārzā, piemēram, vecās koka mucas, kas papildinātas ar puķu kastēm, rats ar dekoratīvām puķēm un dažnedažādi dekoratīvi elementi dobēs un akmens dārzos. Aplūkojot bildes, var novērtēt arī šejieniešu radošo pieeju māju nosaukumu un izkārtnes ieviešanā, kas parasti rada pirmo iespaidu par pašu saimniecību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!