Foto: DELFI
Dažiem ar mācību vides apstākļiem tik tiešām ir paveicies, jo Bulduru dārzkopības vidusskolā, kā jau pienākas, ierīkots skaists parks, kur skolēniem ir iespēja izpausties un radīt praktisku pieredzi, turklāt to visu ir iespējams aplūkot ikvienam interesentam.

Tā kā vasaras sezona rit pilnā sparā un ne viens vien ieplānojis doties veldzēties uz Jūrmalu, tad lieliska iespēja, kā apvienot atpūtu ar kaut ko izglītojošu, ir doties uz Bulduriem, kur pēc saules un ūdens peldēm pie viena izstaigāt arī Bulduru dārzkopības vidusskolas parku, kas šobrīd zied pilnā krāšņumā.

Portālam ''Māja&Dārzs'' vecākā puķkopības speciāliste siltumnīcās Ilze Briģa ziņoja, ka šobrīd skolas teritorijā apskatāma bagātīga vasarā ziedošo puķu un augu kolekcijas, turklāt ne tikai parkā, bet arī siltumnīcās, kur piemērotākos apstākļos tiek audzēti prasīgāki augi. Tiem, kas vēlas iedvesmoties sava dārza papildināšanā ar stādiem vai arī vienkārši papriecēt ziņkārīgās acis ar vasaras dabas krāšņumu, noteikti vērts doties uz Bulduru dārzkopības vidusskolas dārzu, kur šobrīd pilnā krāšņumā zied peonijas, flokši, samtenes, dienziedes, dekoratīvie sīpoli un citi krāšņumaugi. Turklāt, ja kādu no šeit sastopamajiem augiem neatpazīsti, tad par to uzzināt var no izliktajām izkārtnēm, kur minēti augu nosaukumi.

Aplūkot parka teritoriju var doties jebkurā dienā un laikā bez iepriekšēja pietiekuma, bet, ja ir vēlēšanās iegūt papildu informāciju vai gida pakalpojumus, tad gan ieteicams iepriekš pieteikt apmeklējumu.

Adrese: Viestura iela 6, Jūrmala
Tālrunis: +371 67753135

http://www.map-embed.com/

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!