Foto: Publicitātes foto
18. novembrī svētku galdu klājam latviskās noskaņās, parūpējoties gan par ziediem sarkanbaltsarkanās krāsās, gan latviskiem gardumiem un citiem latviskiem dekoriem. Arī Bulduru Dārzkopības vidusskolas siltumnīcas ir izrotājušās latviskās noskaņās, jo šeit ziedus raisījuši augi latviskās krāsās – Alpu vijolītes un krizantēmas. Savukārt par pavasarīgām noskaņām parūpējušās prīmulas.

"Mūsu siltumnīcās skaisti zied Alpu vijolītes kā sveiciens Latvijai svētkos!" tā portālam "Tavs Dārzs" saka Bulduru Dārzkopības vidusskolas pārstāve Sanita Spure. Ziedus arī raisījušas krizantēmas podos, kā arī prīmuliņas, kas zied dažādos toņos. Kā atgādina Spure, interesenti siltumnīcās var iegādāties ne tikai ziedus, bet arī dārzeņus, piemēram, kartupeļus, sīpolus, ķirbjus un citas rudens veltes svētku galdam. "Nāciet ciemos un izvēlieties savu rudens krāšņumu!" aicina Spure. Šeit vari aplūkot siltumnīcu darba laiku un piedāvājumu.

Savukārt šajā rakstā vari uzzināt noderīgus knifiņus Alpu vijolīšu audzēšanā, bet šeit vari uzzināt Bulduru Dārzkopības vidusskolas speciālistes ieteikumus, lai audzētu un pārzieminātu krizantēmas.

Foto ieskats Bulduru stikla pilīs:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!