Foto: Publicitātes foto

Katra īpašuma vizītkarte ir tā sēta un dārzs, tāpēc ļaudis ar lielu rūpību un uzmanību tos gan iekārto, gan arī kopj. Šoreiz dosimies apciemot Salacgrīvas novadu, lai apskatītu, kas interesants tur redzams šogad.

Kā portālu "Tavs Dārzs" informēja Salacgrīvas novada domes Informācijas nodaļas vadītāja Ilga Tiesnese, 27. jūnijā vērtēšanas komisija septiņu cilvēku sastāvā devās apskatīt Salacgrīvas novada sakoptāko īpašumu konkursam pieteiktās viensētas, savrupmājas, daudzdzīvokļu mājas un uzņēmumus.

Tiek vēstīts, ka nominācijā "Uzņēmums, darījumu, pakalpojumu vai sabiedrisks objekts" 3. vietu ieguva veikals "Liedags" Tūjā, 2. vietu – Korģenes veikals, bet 1. vietu – viesnīca "Meke" Liepupes pagastā. Nominācijā "Daudzdzīvokļu mājas – māju kooperatīvi" 3. vietu ieguva māja Nr. 11 Korģenē, 2. vietu saņēma Liedaga iela 2 Tūjā, 1.vietu – "Kristiņi" Liepupes pagastā.

Savukārt nominācijā "Lauku sēta" 1.vietas ieguvēji bija "Jaunbranti" Ainažu pagastā. Nominācijā "Savrupmāja pilsētā vai ciemā" 3. vietu ieguva Liedaga iela 41 Tūjā, 2. vieta – Jūrmalas iela 9 Salacgrīvā, taču 1. vietas balvu saņēma Ziedu iela 8, Salacgrīvā. Konkursa uzvarētāji tika apbalvoti ar pašvaldības sarūpētām naudas balvām. 1. vietu ieguvēji mājas varēja doties arī fasādes plāksnītēm ar uzrakstu - "Salacgrīvas novada sakoptākais īpašums 2019". Savukārt nomināciju "Lauku sēta" un "Savrupmāja pilsētā vai ciemā" godalgu ieguvēji saņēma arī dāvanas no "ZAAO".

Pašvaldība izsaka pateicību viensētu, privātmāju, daudzdzīvokļu un uzņēmumu īpašniekiem par drosmi pieteikt savu īpašumu konkursam un ieguldīto darbu, izdomu un finanšu līdzekļiem savu īpašumu sakārtošanā un izdaiļošanā.

Šajā rakstā vari apskatīt šī gada sakoptākos īpašumu Krustpils novadā, bet šeit - Vecumnieku novadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!