Foto: Publicitātes foto
Šī vasara bijusi darbīga arī Ventspilī, kur ļaudis pielikuši čaklas rokas savu dārzu labiekārtošanā. Šoreiz virtuāli paciemosimies trijos piejūras pilsētas dārzos, kuri žūrijas vērtējumā ir visskaistākie konkursā par sakoptākajiem īpašumiem.

Kā portālu "Tavs Dārzs" informēja Ventspils pilsētas galvenā dārzniece Zane Makrecka, vietu sadalījums bijis sekojošs:

  • 1. vieta piešķirta Jaunozolu ģimenei, Imulas ielā 32;
  • 2.vieta piešķirta Riekstiņu ģimenei, Vārves ielā 32;
  • 3.vieta piešķirta Krūžu ģimenei, Dīķu ielā 22.

Makrecka stāsta, ka Ventspils pilsētā ir izveidota žūrijas komisija, kuru pārstāv 10 dažādu nozaru pārstāvji. "Tiek vērtēts mājas priekšpagalms, ir labi redzams un izteiksmīgs skats no ielas, pārdomāts dārza zonējums, tā iederība arhitektoniskajā un ainaviskajā vidē, atbilstoša augu sortimenta kvalitāte, dārza uzturēšanas kvalitāte," norāda galvenā dārzniece.

Kā pateicība par Ventspils pilsētas administratīvajā teritorijā esošo īpašumu labiekārtošanu, par piedalīšanos pilsētas uzturēšanā un sakopšanā, skaistu, sakārtotu, mūsdienīgu, vietējiem augšanas apstākļiem un situācijai atbilstošu dārzu veidošanas principu popularizēšanā, nekustamo īpašumu īpašniekiem, kas ieguvuši atzinību žūrijas komisijas vērtējumā "Skats no malas", tika nosūtīta pateicības kartīte. Šogad tādas saņēma 350 māju īpašnieki.

Tāpat Makrecka skaidro, ka pateicībā par īpašumu labiekārtošanu un kvalitatīvas dzīves telpas izveidi, to popularizējot, skaistāko dārzu īpašumu īpašnieki līdz ar pateicības kartītēm saņēma arī uzaicinājumu doties apmaksātā ekskursijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!