Foto: Kadrs no video

Slavenais Keukenhofas dārzs Nīderlandē, kas zināms kā pavasara ziedu paradīze, Covid-19 ierobežojumu dēļ apmeklētājiem bija slēgts, bet nu tas atkal vēris savas durvis visiem interesentiem.

Kā liecina informācija Keukenhofas dārza mājaslapā, valdība tā atvēršanai ir devusi "zaļo gaismu".

Pavasara ziedu paradīzi klātienē ikviens interesents varēs aplūkot jau 16.,17. un 18. aprīlī. Tiesa, jāņem vērā, ka ne visi gribētāji dārzu varēs apskatīt, jo ir noteikts biļešu limits. Keukenhofas dārza mājaslapā teikts, ka dārzu dienā var apskatīt 5000 apmeklētāji, turklāt apmeklētājiem vismaz 40 stundas pirms dārza apmeklējuma jābūt veiktam Covid testam. Kā atgādina dārza pārstāvji, Covid-19 testu visā Nīderlandē var veikt bez maksas, turklāt to var veikt vairākās vietās Nīderlandē. Tāpat joprojām spēkā ir Nīderlandē noteiktie Covid-19 ierobežojumi.

Pašlaik skaistais dārzs ir ziedu pilnbriedā – šeit zied tūkstošiem pavasara sīpolpuķu, piemēram, tulpes, narcises, hiacintes un citas.

Foto: Kadrs no video

Ja klātienē nevari apmeklēt dārzu, nebēdā! Keukenhofas pārstāvji sarūpējuši krāšņas video ekskursijas, kuru laikā vari virtuāli paciemoties skaistajā dārzā. Video ekskursijas var aplūkot ne tikai Keukenhofas dārza "Facebook" lapā "Visit Keukenhof", bet arī "Youtube" kontā. Zemāk vari aplūkot dažas no tām!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!