Foto: DELFI
Ieraugot sociālajos tīklos kafejnīcas un vīna darītavas "Angel's Share Coffee Shop" skaisto dārzu, godīgi sakot, sākumā šķita, ka tas nav Latvijā. Ģimene ir uzbūrusi Itālijas noskaņas Jaunciemā – saules pielietajā dārzā uz paštaisītā mūra savijušies vīteņaugi, zem lielā ķirša var malkot ogu vīnu, bet jūlija sākumā dārzs izgreznojas rožu ziedos.

"Angel's Share Coffee Shop" ir ģimenes izlolots bizness Jaunciemā. Šeit ir mīlīga kafejnīca un arī vīna darītava. Ģimenes īpašumā ciemojamies jūlija vidū – rozes jau ir beigušas pirmo ziedēšanas cēlienu, bet savu daili rāda citi augi, piemēram, petūnijas, smaržīgā puķu tabaka un lavanda. Ārā valda liela tveice, termometra stabiņš pakāpies virs +30 grādiem, tāpēc patvērumu no karstuma rodam apmeklētāju iecienītajā stūrītī – zem lielā ķirša.

"Mēs šeit dzīvojam jau 17 gadus, bet viesiem esam atvērti kopš pagājušā gada marta. Šīs ir mūsu mājas," stāsta Artūrs Vīksne. Ģimenes pamatnodarbošanās ir ogu audzēšana, bet sapnis par vīna darītavu un kafejnīcu piepildīts pakāpeniski.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!