Foto: Publicitātes foto
Vasaras sezonā visā Latvijā notiek dažādu lauku sētu un daiļdārzu apsekošana, lai noskaidrotu, kuri tad ir tie daiļākie. Arī Kandavas novada Cēres, Vānes un Zemītes pagastā norisinājās pieteikto īpašumu vērtēšana, un te tie ir – skaistākie daiļdārzi un sakoptāki īpašumi šogad!

Lai vai kāda Latvijas novada konkursam pieteiktos darbus ''Tavs Dārzs'' piedāvātu aplūkot lasītājiem, starp iemūžinātajām sētām netrūkst iedvesmojošu piemēru. Arī Kandavas novads ir uzņēmīgu saimnieku bagāts, jo šejienieši parūpējas gan par puķudobēm pie daudzdzīvokļu namiem, gan apstādījumiem pie privātmājām, tādā veidā izdaiļojot pagastu. Bez košajām puķudobēm var smelties iedvesmu no kādas sētas, kur visai elegantā veidā izmantota siena darba instrumentu uzglabāšanai, kas reizē ir kā spilgts akcents pagalmā.

Starp vērtētajiem īpašumiem par piemēru var ņemt ar izdomu veidotos, omulīgos atpūtas stūrīšus, kā arī pieeju apstādījumiem pat tad, ja nemaz nedzīvo privātmājā. Pieteiktajos īpašumos var novērtēt arī interesantas alternatīvas puķudobēm, piemēram, par pamatu ņemot riepas, tāpat šejieniešiem netrūkst ideju, kā izveidot dārza baseinus un izdaiļot akmens dārzus.

Foto no vērtētajiem īpašumiem:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!