Foto: Publicitātes foto

Pastaigājoties pa Nordeķu parku Pārdaugavā, kādam varētu šķist, ka tajā nolaidies objekts, kas atgādina lidojošo šķīvīti, taču patiesībā tā nebūt nav. Tur uzsākta dzīvžoga labirinta veidošana, vēsta "Rīgas parki un dārzi" ieraksts feisbuka lapā.

Ziņots, ka jaunā dzīvžoga labirinta vietā iepriekš atradusies komposta kaudze. Tā kā skats pēc nokopošanas izveidojies ne visai pievilcīgs, radusies ideja šo laukumu ar kaut ko aizstāt. "Dārzu un parku daļas vadītāja Jāņa Lediņa idejas iedvesmoti, Pārdaugavas iecirkņa speciālisti no kārklu vicām uzsākuši veidot dzīvžoga labirintu," minēts ierakstā. Tāpat norādīts, ka kārkli ar laiku iesakņosies un sakuplos, un tad arī tiks formēta dzīvžoga siena.

Foto: Publicitātes foto

Kādu aptuveno gala rezultātu iecerējuši radīt speciālisti, vari apskatīt šeit.

Ņemot vērā, ka labirints parasti ir spēle, kurā, ejot cauri dažādām ejām, jāatrod izeja, speciālisti uzskata, ka arī šajā gadījumā nepieciešams sniegt kādu balvu. Zem ieraksta lietotāji dalījušies savos iespaidos par jauno veidojumu, kā arī atbildējuši uz pārstāvju uzdoto jautāju – ko novietot vai iestādīt labirinta centrā. Piedāvājumu vidū izskan ābeles, rozes un persiku koka varianti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!