Foto: Argo Ingver/ Delfi.ee
Īsta rozā karaļvalsts – to varētu teikt par šī gada skaistāko bērnistabu Igaunijā, kurā ikdienā rotaļājas un dzīvo divas mazas meitenītes.

Žurnāla "Maakodu" un portāla "Moodnekodu.ee" rīkotajā konkursā šogad noskaidrotas ne tikai skaistākās mājas visā valstī un apburošākie dārzi, bet arī skaistākā bērnistaba. Konkurss norisinājās no aprīļa līdz septembrim, un galveno balvu ieguvēji tika noskaidroti kopumā deviņās kategorijās – "Skaistākā māja Maakodu 2018", "Skaistākā māja Moodne Kodu 2018", skaistākais dārzs, terase, virtuve, viesistaba, guļamistaba un vannasistaba. Savukārt specbalva tika piešķirta labākajai bērnistabai, kura ieguva vislielāko lasītāju atzinību balsojumā.

Šogad galveno balvu nominācijā "Skaistākā bērnistaba" ieguvusi Epa Kāsika ģimene Tartu, kura balvā saņēma fotosesiju 500 eiro vērtībā, kā arī apģērbu, informē "Delfi Dekor".

Telpa ir pārvērsta īstā rozā pasakā, un tajā ikdienā rotaļājas divas meitenītes – piecgadīgā Nora un trīsgadīgā Brike. Tā kā bērnistaba ir vien 12 kvadrātmetrus liela, tad vecāki nolēmuši tajā izveidot otro stāvu. Kā norāda portāls, tad īpaša pievienotā vērtība telpā ir tieši otrajā stāvā izbūvētās gultiņas, jo tās vecāki taisījuši paši savām rokām. Pie otrā stāva ir piestiprinātas košas bumbiņu virtenes, kas rada šarmantu noskaņu telpā.

Savukārt telpas pirmajā stāvā bērniem ir iekārtota spēļu virtuvīte ar cepeškrāsni, galdiņiem un kastroļiem.

Galerijā zemāk vari ielūkoties, kādas vēl bērnistabas pretendēja uz nomināciju "Skaistākā bērnistaba". Iespējams, vari smelties arī kādu iedvesmu, lai saviem ķipariem izveidotu skaistu telpu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!