Foto: Shutterstock
Ziemassvētki ir laiks, kad sociālie tīkli ir pārpludināti ne tikai ar laba vēlējumiem, bet arī fotogrāfijām, kurās redzama skaistā svētku rota – egle. Arī slavenības neatpaliek, tāpēc tās saviem faniem ar sociālo tīklu starpniecību labprāt ļauj ielūkoties savās mājās, kur krāšņi un bagātīgi ir izdekorēta ne tikai eglīte, bet arī pārējais mājoklis.

"Tava Māja" piedāvā doties nelielā virtuālā ceļojumā ārpus Latvijas robežām, ielūkojoties, kā slaveni cilvēki no dažādām pasaules valstīm izgreznojuši Ziemassvētku eglīti un savus mājokļus.

Amerikāņu dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa šogad savu svētku eglīti izrotājusi sarkanos toņos. Tā ir ne tikai papildināta sarkanas krāsas bumbiņām un dzeltenām lampiņām, bet arī ar tumši sārtiem ziedu dekoriem.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Dec 8, 2018 at 5:59am PST

Savukārt amerikāņu dziedātāja Britnija Spīrsa savu apģērbu pat ir pieskaņojusi Ziemassvētku eglītei, kas šogad ir ieturēta pasteļtoņos. Dekori eglītē ir iekārti tik daudz, ka teju nav redzami egļu zariņi.

View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on Dec 19, 2018 at 10:24am PST

Eglītes rotāšana ir visas ģimenes darbiņš – to pierāda arī dziedātājas Madonnas ievietotais attēls "Instagram", kurā redzama viņas atvase Estere, kas eglītes zaros karina bumbuli. Kā redzams fotoattēlā, tad eglītē ir visai neierasti un gaumīgi svētku dekori – ezīši. Tāpat no Madonnas var aizņemties ideju, ka arī glīti ar zaļumiem var izrotāt kamīna malu.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna) on Dec 9, 2018 at 1:02pm PST

Dziedātāja Meraja Kerija ir pārvērtusi svētku eglīti līdz nepazīšanai, jo tā ir ar dažādiem mirdzumiem, eglīšu bumbiņām un spīgulīšiem rotāta. No viņas var aizņemties arī ideju, lai gaumīgi noformētu eglītes apakšu, proti, to var nosegt ar kādu pledu.

View this post on Instagram

#tbt My first Christmas with Cha Cha 🐶♥️

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on Dec 13, 2018 at 10:14am PST

Britu mūziķis Eltons Džons arī padalījies ar savu grezno eglīti, kas ir pilna ar gaismiņām un svētku dekoriem. Kā redzams fotoattēlos, tad mūziķim ir visnotaļ bagātīgs dāvanu klāsts, jo zem eglītes visiem nieciņiem vietas nepietiek.

View this post on Instagram

A post shared by Elton John (@eltonjohn) on Dec 25, 2018 at 3:22am PST

Tikpat liels dāvanu klāsts ir arī britu dziedātājam Semam Smitam, kurš ir omulīgi iemūžināts pie svētku kociņa. Kā redzams fotoattēlā, tad dziedātājs nav vis eglīti rotājis eglīti ar viena toņa krāsu dekoriem, bet gan to izdekorējis ar dažādiem. Eglē pavīd ziemeļbriežu dekori, mirdzošas lampiņas un cita veida dekori.

View this post on Instagram

A post shared by Sam Smith (@samsmith) on Dec 25, 2018 at 7:31am PST

Basketbolists Po Gazols izvēlējies tā, lai eglīte nebūtu garāka par viņu pašu. Šo eglīti bez trepju palīdzības noteikti viņš var izrotāt tikai viens pats.

View this post on Instagram

A post shared by Pau (@paugasol) on Dec 24, 2018 at 10:46am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!