Foto: morgueFile
Sienu krāsu var izvēlēties kā pēdējo, pēc tam, kad ir skaidrs, kādas mēbeles telpā atradīsies. Pie ēdamgalda var kārtot arī dažādu stilu krēslus, savukārt lampām nav obligāti jāatrodas pie griestiem... "Delfi" apkopojis dažas it kā vispārzināmas interjera viltības, par kurām bieži vien piemirst.

Pāris dekoratīvi spilveni uz dīvāna izskatās skumji un vientuļi, īpaši, ja dīvāns ir liels. Izkārto dažādu formu, krāsu un materiālu spilvenus, piešķirot dīvānam dzīvesprieku.


Mazas mēbeles nelielu telpu vizuāli samazina vēl vairāk. Guļamistabai izvēloties augstu gultu ar izteiksmīgu galvgali, istaba izskatīsies samērīgāka.

Miksējiet dažādus stilus, piemēram, askētiskai, minimālisma stilā veidotai gultai piestiprinot romantisku baldahīnu.

Foto: Publicitātes foto

Baltā krāsa interjerā nav garlaicīga!
Foto: morgueFile

Četras lampas ir labāk nekā divas - mainot apgaismojuma avotus, mainās arī kopējā telpas noskaņa.
Foto: morgueFile

Kurš teicis, ka kafijas galdiņam jābūt klasiskai, zemai taisnstūra formas mēbelei? Mierīgas sarunas ar draugiem un ģimeni var risināt arī tad, ja tējas vai kafijas tases atrodas uz paplātes vai paliktņa, kas novietoti uz dīvāna pufa.
Foto: morgueFile
Negribi istabā dīvānu? Tad nepērc! Nekas šai dzīvē nav obligāts, nav tādu vispārpieņemtu noteikumu, ka mājās noteikti jābūt vismaz vienam dīvānam. Dzīvojamā istabā organiski iekļaujas arī dažādi atpūtas krēsli un pufi, kurus nepieciešamības gadījumā ērti var pārvietot uz citu telpu.Lai arī valda stereotips, ka zelts ir citu mentalitāšu pārstāvju tipiskais materiāls, no tā nevajag izvairīties. Daži zeltīti akcenti telpā un tā uzreiz izskatās greznākaun siltāka!
Foto: Publicitātes foto
Ierasto, diezgan vienveidīgo vannas paklājiņu vietā izvēlieties īstu paklāju, tas izskatās daudz elegantāk un pievilcīgāk. Vieglākais veids, kā dekorēt bīdāmās skapja durvis - aplīmēt tās ar tapetēm vai audumu.

Tukšās vietas telpā lieliski aizpilda augi. Ja ir pietiekami daudz vietas, no augiem var veidot dekoratīvu sienu, kas atdala dažādas telpas zonas.

Foto: Publicitātes foto

Dažādu krāsu vai stilu krēsli pie viena galda? Kādēļ gan nē?! Šī viltība der gan ēdamgaldam, gan atpūtas zonai.
Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!