Mājokļa sienas ir ne tikai drošākais veids, kā noturēt jumtu virs galvas, tās ir arī brīnišķīga vieta radošām izpausmēm. Vismaz tā uzskata interjera speciālisti no "Pixers", savu pārliecību pierādot ar darbiem un ik dienu piedāvājot desmitiem jaunas idejas oriģinālām un skatienu piesaistošām sienām un interjera risinājumiem - fototapetēm un kanvām.

"Delfi" iepatikās kolekcija "80 dienās apkārt zemeslodei", kuras pamatā mākslinieki izvēlējušies dažādas variācijas par pasaules karti. Šķietami parasto ideju īpašu padara fakts, ka visi zīmējumi ir roku darbs - no pirmā līdz pēdējam otas triepienam.

Otrs favorīts - iluzorā sērija "Phantasmagories" pārsteidz ar līniju smalkumu un meistarīgo izpildījumu. Teiksmainas meitenes, izsmalcināti izliekumi un košas krāsas, kas iederēsies teju jebkurā interjerā.

Kur iegādāties: "pixersize.com", katalogā pieejami vairāk kā 20 miljoni dažādu fototapešu un kanvu, gandrīz katru no tām iespējams personalizēt un pielāgot savām vajadzībām un gaumei. Piegādā arī uz ES valstīm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!