Foto: Publicitātes foto
Pārmaiņas mājvietās var realizēt ļoti dažādi – kamēr vienā telpā tiek izņemtas, reizēm izlauztas visas mēbeles un priekšmeti, tādējādi pilnībā mainot iekārtojumu, citās pietiek vien ar skapīšu pārkrāsošanu un rūpīgi izmeklētu interjera detaļu izvietošanu. Šoreiz piedāvājam ielūkoties stāstos, kuri atklāj, kā dažādas telpas Latvijā un pasaulē ieguvušas jaunu skatu.

Aplami domāt, ka, uzsākot mājvietā veikt pārmaiņas, uzreiz jāķeras klāt visām telpām. Sarežģītāks uzdevums gan ir tiem, kuru teju visas dzīvesvietas telpas ietilpinātas vienā istabā. Tad svarīgi ir domāt par gudru un praktisku telpu atdalīšanu, kā arī ieplānotās pārmaiņas veikt pakāpeniski.

Tomēr jaunu elpu, tādējādi mainot telpas kopējo izskatu un auru, iespējams dot arī antīkām mēbelēm, kas jau ilgstoši stāv noglabātas bēniņos vai garāžās. Šajā materiālā vari apskatīt iedvesmojošus piemērus, kā jaunu dzīvi pēc atjaunošanas uzsāk seni skapji, kumodes, krēslu un citi priekšmeti.

Taču šajā "Tava Māja" apkopotajā stāstu izlasē atradīsi dažādus "pirms un pēc" stāstus, piemēram, kā izdevies veikt remontu mazās vannasistabās un virtuvēs, ar minimāliem līdzekļiem atsvaidzināt telpu, kuras interjers šķitis garlaicīgs un nomācošs, kā arī novērtēt, kā iepriekš pavisam citam nolūkam izmantotu telpu izdevies pārveidot jaunā veidolā. Iespējams, kāds variants noderēs tavas mājvietas pārvērtībās vai būs stāstīšanas vērts kādai paziņai!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!