Foto: Shutterstock
Ja palūkosi šobrīd aktuālākos interjerus, noteikti pamanīsi, ka lielā daļā pavīd sienas ar izpludinātu krāsu laukumiem. Šī pieeja sienu noformēšanā izkonkurējusi fototapetes, sienu gleznojumus un citus risinājumus, tāpēc ir vērts palūkot piemērus. Kas zina, varbūt iepatīkas un pašam sakārojas interjeru atsvaidzināt ar ko līdzīgu?

Meklējot piemērus interneta dzīlēs, vadies pēc atslēgas vārdiem ''watercolor wall'', kas atradīs lērums piemēru, kur mākslinieciski krāsu plūdumi rotā sienas. Palūko dažus interjerus, ko atradām ''Houzz'' dzīlēs.

Šāda pieeja izskatās interesanti visdažādākajos izpildījumos. Tas var būt viens krāsu plūdums vai vairāki, arī izvēlētajiem toņiem ir liela nozīme.

Viesistabā itin labi izskatīsies pamatīgi nokrāsota siena ar izpludinātām krāsām, tādā veidā telpai nevajadzēs vairs papildu akcentu.

Dažreiz vajag tikai vienu elementu, lai telpā iegūtu pilnības sajūtu. Piemēram, šajā gadījumā siena kalpo par iespaidīgu akcentu, kas neprasa pūles pārējā interjera iekārtošanā.

Arī neliela daļa sienas šādā noformējumā izskatīsies labi.

Īpaši interesants efekts panākts šajā sienas krāsojumā, kur akcents vērsts uz sienu vidusdaļu, tādējādi arī vizuāli paplašinot telpu.

Ja negribas "ķēpāt" visu sienu, var pielikt lielos rāmjos šādus mākslas darbus, kas radīs līdzīgu efektu.

Lūk, vēl viens veids, kā, neskarot sienas, panākt iespaidīgu efektu.

Šāda pieeja ir visai piemērota arī vannasistabas interjeram, it īpaši mazām telpām.

To pašu var teikt par bērnistabu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!