Foto: Shutterstock
Kad telpa ir gatava iekārtošanai, sākas viens no atbildīgākajiem posmiem. Galu galā, mājas ir tā vieta, kur smeļamies enerģiju un atjaunojam spēkus, tāpēc visam jābūt īpaši pārdomātam. Ja nav iespēja izmantot dizainera pakalpojumus, kas palīdzētu izvēlēties piemērotāko dīvānu, praktiskāko grīdas segumu vai logiem atbilstošus aizkarus, iespējams, kārotās atbildes atradīsi šajā padomu apkopojumā.

Šoreiz uzmanību vēršam uz tām interjera sastāvdaļām, ko iegādajam ilgam laikam. Grīdas segumu vai aizkarus taču nav plānots nomainīt jau pēc gadiem diviem? Tieši tāpēc noderīgi būs nozares speciālistu padomi grīdas seguma, ērta dīvāna izvēlē, virtuves iekārtas meklējumos un citās telpas iekārtošanas neatņemamās situācijās.

Vai tas būtu ēdamgalds, kamīns vai fototapetes, nevadies pēc principa: jo lētāk, jo labāk. Tā vietā pacieties un kāroto sagādā pakāpeniski, bet kvalitatīvi, lai nekas neliktu vilties un nenāktos laika gaitā pārmaksāt pārsteidzīgo lēmumu dēļ.

Pirms ķeries klāt pie telpu ''iemājošanas'', iepazīsties ar visbiežāk pieļautajām kļūdām, kas attiecas tieši uz iekārtošanas principiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!