Foto: Shutterstock
Nav nekā garlaicīgāka interjerā par četrām baltām sienām. Protams, vienam varbūt tieši tas šķiet visgaumīgākais, taču oriģinalitātes meklētājiem patiks šīs idejas, cik neparastus un dažādus kopskatus var panākt ar tapetēm vien.

Nelielām telpām vērtīgi izvēlēties tapetes ar kontrastiem, tādā veidā radot telpā trīsdimensionālu kopskatu. Šajā gadījumā uz brūnganā fona baltie koki ar zariem izskatās kā uzlīmēti, tādējādi sienai tiek iegūts dziļuma efekts.

loft bedroom

Savukārt fototapetes sniedz grandiozas iespējas izpausties ar efektiem – šajā gadījumā vecie koka dēļi izskatās kā īsti, lai gan ir druka uz papīra.

Our Products in Homes

Pateicoties mūsdienu tehnoloģijām, var iegūt visdažādākās drukas, kas imitē neiedomājamākos materiālus, sākot no flīzēm, beidzot ar koka faktūrām.

Faux finishes

Šajā piemērā ļoti gaumīgi izskatās it kā nodilušās flīzes ar betona fonu. Šis skarbums un veclaicīgums ļoti labi harmonē ar mūsdienīgām vēsmām, kas parādās aksesuāros.

Geometries

Ja telpai pietrūkst kāds spilgts akcents, izvēlies kādu sienu ar iespaidīgu attēlu tieši šim nolūkam.

Illustration effect

Mākslinieka roku darbs uz sienas izmaksātu visai dārgi, taču to var aizstāt ar abstraktu tapeti ar kādu gleznotu ainavu. Fantastiski!

Art on the wall

Drosmīgākie var izpausties ar paša mākslinieciskajām dotībām, uz baltā fona triepjot krāsu.

Custom Tempaper Photo

Mazās telpās nevajag baidīties izmantot tapetes ar interesantiem attēliem, jo tieši ar tiem var mainīt parametrus. Šajā gadījumā gaisīgie mākoņi viennozīmīgi telpai piešķir gaisīgumu un plašumu, neskatoties uz šaurību.

Master Suite

Tapešu priekšrocība ir arī tā, ka ar attēlu palīdzību var iegūt interesantas faktūras.

This Old House - Cambridge

Nereti telpai pietiek vien ar spilgtu sienas noformējumu, lai kopskats būtu pilnīgs.

Edwardian House, South West London

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!