Foto: Shutterstock
Ikviens mājās vēlas justies kā labākajā vietā uz pasaules. Jā, tiesa, ka māju sajūtu veido cilvēki, taču nevajadzētu novērtēt par zemu arī interjera elementus, kuri kopā veido lielo bildi. Kā nepārcensties ar detaļu izvēli un bez kuriem elementiem mājvietas iekārtojums nebūs pabeigts, esam apkopojuši zemāk atrodamajā stāstu izlasē.

Mēdz uzskatīt, ka katrā mājvietas telpā vajadzētu atrast vietu vismaz vienam melnam elementam. Kādēļ tā? Izrādās, ka, cenšoties radīt perfektu telpu, rezultāts bieži vien sanāk pārāk sterils un gluži vai neomulīgs, tāpēc šādā veidā situācija var tikt uzlabota. Tāpat mēdz uzskatīt, ka katrā istabā nepieciešams atrast plauktiņu kādam telpaugam, priekšmetam ar vēsturi, kā arī personīgai detaļai, kas ciemiņam jau pirmajā acu uzmetienā atklāj kaut ko vairāk par tavu dzīvi.


Taču bieži vien, vēloties radīt mājīgāko un stilīgāko telpu pasaulē, ļaudis pārcenšas. Daudzi interjera elementi pēc dizaineru domām ir absolūti lieki un tikai aizņem mājoklī tik ļoti svarīgo vietu. Kā piemēru var minēt mīkstos krēslus, bāra galdiņus un grandiozas plauktu sistēmas, tā vietā pievēršoties lietām, bez kurām noteikti nevar iztikt. Kuras tās ir, uzzini šajā rakstā.

Iespējams, arī tavā dzīvesvietā ir kāds lieks elements, kuram būtu vērts teikt ardievas. Iepazīsties ar padomiem un rūpīgi pārskati savu dzīves telpu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!