Foto: Shutterstock
Šovasar aktuālās jūrnieku stila tendences atspoguļojas ne tikai apģērbu modē, bet arī interjerā, kuras arvien biežāk labprāt izmanto mājokļa noskaņas atsvaidzināšanā un kaut kā neparastāka ieviešanā.

Jūrnieku stils ir iedvesmojis ne vienu vien interjera dizaineru un arī tos, kas pašrocīgi veido noskaņu mājoklī, turklāt šī stila ieviešanā nav robežu un katrs var piemērot kaut ko savai gaumei.

Tiem, kam strīpas neiet pie sirds, var izmantot ideju par krāsu izmantošanu, kas radīs tikpat atbilstošu noskaņu. Šajā piemērā virtuvē radīta jūras noskaņa ar attiecīgajām krāsām, atbilstoši piemeklētiem traukiem un aksesuāriem.

Viena no šī stila priekšrocībām ir tā, ka tas labpatīk gan sievietēm, gan vīriešiem, tāpēc šī izvēle varētu būt labs kompromiss.

Fantastisks risinājums, kā jūras noskaņu ieviest interjerā – flīzes ar jūras motīvu un atbilstošām krāsām. Neatkārtojama elegance un nebeidzamas iespējas pielāgot pārējo interjeru.

Dažkārt nav nepieciešamība pat pēc krāsām, pietiek ar atsevišķām detaļām. Šajā piemērā virves ir īstais akcents, kas rada atbilstošu jūrnieku noskaņu.

Ja labpatīk jūrnieku motīvi, tos var izmantot arī aksesuāros, atstājot pārējo interjeru neitrālu. Piemēram, pie sienas piestiprinātas bildes, jūrnieku piederumi, varbūt pat sasieti mezgli un jūrnieku tīkli – tas viss piestāvēs gan vasarnīcas jūras krastā, gan pilsētas dzīvoklim.

Strīpaini motīvi nekad nevar būt par daudz, tāpēc arī tos ir vērts izmantot savā labā.

Un tomēr, jūras noskaņu var panākt arī bez strīpām un kontrastējošām krāsām. Smilšu un jūras toņi radīs nepieciešamo sajūtu, tāpēc arī šāds piemērs var kalpot par iedvesmu.

Jūrnieku stilam piedien arī dažādi dabiski materiāli – lins, kokvilna, koks, kas šajā guļamistabas piemērā saderību lieliski atspoguļo.

Vannasistabas izveidē šo stilu var izmantot ar siena tapetēm, krāsojumu pa visām vai tikai daļām no sienām.

Var vien apbrīnot, cik atbilstošu noskaņu var panākt vien ar dažu aksesuāru palīdzību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!