Foto: Shutterstock
Bieži vien, kad prātā ienāk doma par interjera uzlabojumiem un jaunu vēsmu ienešanu telpā, liela daļa galvā izsapņoto ideju atduras pret finansēm. Taču ne visas izmaiņas prasa milzīgus līdzekļus – ņemot talkā radošo pieeju, iespējams atrast desmitiem variantu, kā likt gan mājoklim izskatīties kā jaunam, gan arī ļaut maciņam par to priecāties.

Saprotams, ja rodas sajūta, ka gribas mainīt teju visu – sienu krāsu, mēbeles vai grīdas segumu, grandiozajiem remontdarbiem nāksies iekrāt ievērojamu naudas summu. Taču nelielas, bet efektīvas izmaiņas iespējas realizēt vien ar pāris elementu maiņu. Kā piemēru var minēt dušas aizkaru vai istabas augu nomainīšu vannasistabā, savukārt guļamistabā ievērojamus uzlabojumus radīs jauna gultas pārklāja vai spilvenu iegāde.

Vasaras mēnešu aktualitāte ir dārza ballītes ar gardu ēdienu un atspirdzinošu dzērienu baudīšanu zem klajas debess vai terasēs. Šādos pasākumos mājas saimnieki īpaši domā arī par noformējumu, kas varētu likt atkārties viesu žokļiem, taču šāda opcija parasti tiek saistīta ar milzīgiem finansiālajiem ieguldījumiem, tāpēc nereti tiek nolikta otrajā plānā. Taču, lai sarīkotu atmiņā paliekošu pasākumu, nebūt nevajag daudz – šajā rakstā apkopotas gaumīgas idejas, kuras izmēģināt siltajās vasaras brīvdienās un kuras neizmaksās kosmiskas summas.

Ja neesi gatavs ķerties klāt lielajiem remontdarbiem, tomēr esošā vide kļuvusi neinteresanta un sauktiņ' sauc pēc pārmaiņām, turpinājumā atradīsi vairākas idejas telpu izskata maiņai, kas ļaus arī maciņam būt apmierinātam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!