Foto: Shutterstock
Noteikti vairums domās, ka rozā krāsa piedien tikai bērnistabai, tomēr ir simtiem pierādījumu pretējam. Maigais, romantiskais tonis visai labi iederēsies arī viesistabā, virtuvē un noteikti guļamistabā. Kā nepārspīlēt ar rozā krāsu un joprojām iekļauties gaumes robežās, atradīsi šajos piemēros.

Maigais, pasteļu rozā tonis ir kā radīts romantiķiem. Kombinācijā ar baltām mēbelēm, tonis lieliski izskatīsies kā saulainā vasaras dienā, tā pavisam aukstā dienā, turklāt allaž radīs omulīgu sajūtu telpā.

Shabby-chic Style Living Room

Lūk, arī piemērs, kur rozā toņi izmantoti vannasistabā, un kāpēc gan ne!? Košie, svītrotie sienu raksti izskatās ļoti dzīvespriecīgi, turklāt mazās telpās šāds risinājums būs vēl vairāk piemērots.

Parkwood Road Residence Bathroom

Iedomājoties par rozā krāsu, nebūt nav jāpieņem rozā krāsotas sienas kā vienīgo risinājumu. Arī nelielos laukumos šī krāsa radīs vēlamo noskaņu un koši iekrāsos interjeru.

Windsor Road Residence - Austin, TX

Ar rozā toņiem noteikti nevajag pārspīlēt. Piemēram, šajā interjerā pilnīgi pietiek ar to, ka dīvāns ir rozā.

Brooklyn Townhouse

Atceries, ka rozā ir dažādas nokrāsas, un ne vienmēr tam jābūt bērnišķīgam un ļoti meitenīgam tonim. Šeit redzams, kā veiksmīgi izmantots vēsais rozā tonis, kas salikumā ar pelēko izskatās fantastiski un nemaz tik banāli.

Radlett Family Home

Rozā ideāli iederās guļamistabā. Nu kur vēl romantiskāks tonis? Gultas pārvalks, paklājs, aizkari, spilveni vai aksesuāri – tas lai paliek katra paša ziņā.

Greenwich Residence

Mazās telpās ne vienmēr labi izskatās kontrasti, tāpēc var izmēģināt arī šādu ideju, kurā mēbeles un sienu krāsojums izvēlēts vienā tonī.

Light Pink Bath

Protams, nevar nepieminēt arī bērnistabas. Mazās princeses noteikti priecātos par šādas krāsas izvēli istabā, un nevajag arī liegt šādu vēlmi, it īpaši, ja var izvēlēties aksesuārus šādā tonī.

Kensington town house

Ja netīk tik saldi rozā toņi, izvēlies tumšāku un piesātinātāku rozā. Tādā gadījumā krāsa nebūs tik bērnišķīga un meitenīga.

Ana Donohue Interiors
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!