Foto: Shutterstock
Redzēts, ka pie sienas vai uz plaukta izlikti šķīvīši no dažādām valstīm, kas atvesti no ceļojumiem, taču šo ideju der aizņemties arī tiem, kas varbūt tik bieži un tik daudz neceļo. Ar šķīvjiem papildināta siena var piestāvēt gan virtuvē, gan ēdamistabā un viesistabā, viss ir atkarīgs no tā, kādi ir šķīvji, un kā tie tiek pasniegti.

Šis noteikti ir viens no gaumīgākajiem piemēriem, kā var izmantot šķīvjus dekorēšanas nolūkos. Vēl interesantāku šo noformējumu padara tas, ka malējiem šķīvjiem ir nogrieztas malas un tie izskatās gluži kā ierāmēti.

Klasiskākā stilā iederēsies balti šķīvji. Turklāt, ja siena būs tumšākā, noformējums vēl jo vairāk izcelsies un kalpos kā interesants interjera papildinājums.

Ne mazāk interesants noformējums izveidots šajā vannasistabas interjerā, kurā pie sienas piestiprināti dažādi apgleznoti un apdrukāti šķīvji. Šāds noformējums varbūt ir pat interesantāks par jebkuru ierasto bildi.

Tiem, kam patīk saskaņotība, labpatiks arī šī ideja - pie sienas piestiprināti vienāda stila šķīvīši dažādos izmēros.

Uz tumšākām sienām jāizvēlas šķīvji tādā krāsā, kas nesaplūst kopā ar visu pārējo interjeru. Šajā gadījumā brūngani raibā siena veiksmīgi papildināta ar dažādu toņu zaļiem šķīvjiem.

Kas gan ir teicis, ka šķīvjiem nav vietas koridorī? Šis piemērs pierāda, ka tieši šeit tie izskatās jo īpaši interesanti, tāpēc varbūt kāda mājoklī der ieviest šo oriģinālo ideju.

Māksla var būt arī uz šķīvjiem.

Ja nu doma par šķīvju izmantošanu kā mākslas darbus nešķiet vilinoša, tos var salikt vaļējā plauktā, un tādā veidā tie gan papildinās interjeru, gan varēs tikt izmantoti jebkurā brīdī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!