Foto: Shutterstock
Gravitācijas likums nosaka, ka stingri ar abām kājām turamies pie zemes. Apiet to nav mūsu spēkos, taču pazvilnēt pāris metrus no grīdas varam, ieguļoties gaisīgajos un ērtajos šūpuļtīklos. Lasītāj, ļaujies nesteidzīgai atpūtai un smelies iedvesmu!

Šūpuļtīklus var iekārtot gan zem klajas debess, gan arī iekštelpās, taču tā izmēri atkarīgi no telpas plašuma, griestu augstuma, kā arī izmantošanas vajadzībām. Šūpuļtīkla "brālēns" ir šūpuļkrēsls, kas aizņem mazāk vietas un ir kompaktāks.

Paskati, kā cilvēki no dažādām pasaules malām vietnē "Instagram" publicējuši savu krāsaino un caurumoto šūpuļtīklu izmantojumu, un ielūkojies "Houzz" piedāvātajos variantos!

Ja dzīvo privātmājā un pagalmā ir nedaudz brīvas vietas kādam skaistam elementam, apsver domu par šūpuļtīkla iekarināšanu. Tas gan kalpos kā vieta, kurā atpūsties, gan arī radīs mājīgu un patīkamu sajūtu.

Šajā plašajā šūpuļtīklā sagulēt varētu pat divi vai trīs cilvēki! Svarīga ir ne tikai vieta, kurā iekarināt, bet arī tā materiāls, krāsa un ornamenti. Šeit vari redzēt brīnišķīgu variantu, kā šūpuļtīklā turpināts koka mizas motīvs.

A post shared by Jill (@jillasana) on Jul 5, 2017 at 4:33am PDT

Šūpuļtīkls var nebūt domāts, lai tajā iegultos pilnā augumā. No šāda varianta noteikti ir daudz vieglāk piecelties un ašā solī doties tālāk dzīvē.

Vari apsvērt domu iegādāties pārnēsājamo šūpuļtīklu. Ja tuvumā atradīsi divus lielizmēra kokus, atpūtas vieta būs garantēta!

A post shared by Agyieus👑 (@yunusoktan) on Jul 5, 2017 at 1:48am PDT

Dienās, kad laikapstākļi lutina, atpūta šūpuļkrēslā kaut uz pāris minūtēm būtu jāizmanto. Šis foto gluži vai sauc iekārtoties ērtāk un laisties patīkamās sarunās ar domubiedriem.

A post shared by padvart (@padvart) on Jul 5, 2017 at 12:16am PDT

Ja šūpuļtīkla izvietošanai esi nolēmis izvēlēties iekštelpas, noliec atpūtas krēslā spilventiņu. Aiztaupīsi laiku papildus gājienam pēc mīkstāka pagalvja un papildināsi interjeru.

Šūpuļtīkls pāri ūdenstilpnei – interesants variants, kā ar viena neliela pagrieziena palīdzību būt galīgi slapjam! Šo ideju iespējams realizēt arī tad, ja ne pašu, ne kaimiņu, ne arī radinieku mājvietā nav baseins. Liec lietā radošumu un izveido šādu elementu atpūtas vietā pie ezera.

Bērni par šādu variantu būs absolūtā sajūsmā. Izveido šūpuļtīkla griestus, uz kuriem viegli uzkāpt un nokāpt – šiki un eleganti vienlaicīgi!

Nelielas bantītes vai pušķīši šūpuļtīkla malās padara to par vēl saistošāku interjera elementu. Atceries, ka krāsu izvēli būtu vēlams pielāgot pārējiem elementiem vai, gluži pretēji, vidē ienest kontrastus.

Krāsains šūpuļtīkls vienkāršās telpās piešķir interesantāku skatu. Šīs istabas īpašnieki lasa grāmatas, šūpojoties pāris metrus virs zemes.

Skaistums, kuru apslēpt nav iespējams. Istabā iekārts šūpuļtīkls var, protams, katru dienu netikt izmantots, taču tas piešķirs telpai dzīvīgu un daudzveidīgu izskatu dienu no dienas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!