8. marts atnācis ar pavasarīgu noskaņu un krāšņajiem tulpju ziediem, kas šajās dienās sastopami teju uz katra soļa. Ne tikai ziedu salonos un bāzēs var vērot ziedošo tulpju plaukumu, arī interjerā tās iekārojušas parādīties – lūk, iedvesmojoši piemēri!

Tulpju cienītāji par pavasarīgo noskaņu var priecāties visu cauru gadu, ja kādā no telpām būs izmantota šāda ziedoša tapete.

Tulpju raksti labi izskatīsies arī aizkaros, žalūzijās, paverot vēl pavasarīgāku skatu no loga.

Tiem, kam pavasaris sirdī ir visu gadu, noteikti patiks šāds gultas noformējums.

Fantastiski skaists noformējums vannasistabā – uz tumša fona attēlotas spilgtu krāsu tulpes. Dzīvesprieka deva dienai garantēta!

Ja šāds noformējums šķiet pārlieku raibs, tulpju raksti var parādīties arī nelielākās devās, piemēram, dekoratīvajos spilvenos.

Graciozās pavasara puķes noteikti pelnījušas, ka tās tiek attēlotas arī mākslas darbos, tāpēc tulpes itin labi izskatīsies kā drukātas lielformāta bildes, uzzīmētas uz kanvām vai kā citādāk pasniegtas uz sienām.

Neapgāžama klasika noteikti ir tulpes vāzē, tāpēc izmanto šo sezonu, kad tās pieejamas pilnā plaukumā, un ik pa laikam papildini pavasara noskaņu ar ziedošajām puķēm vāzē.

Lai arī ierasts tulpes skaisti izkārtot vienā vāzē, labi izskatīsies arī šāda kompozīcija, kur katrs zieds ielikts savā vāzē vai glāzē. Varbūt kādam ir luste mēģenes iekarināt pie sienas un tulpes pasniegt tādā veidā?

Tulpes ierasts iegādāties griezto ziedu veidā, taču ilgāk tās glabāsies un tikpat skaisti izskatīsies iestādītas kā sīpolpuķes kādā puķu podā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!