Foto: Vladimirs Filatovs, Latvijas Nacionālā arhīva Latvijas Valsts kinofotofonodokumentu arhīvs, Rīga, 1967.gada janvāris
Mājoklis nav iedomājams bez sadzīves tehnikas, un tā tas bijis dažādos laika posmos. Kāda savulaik mājokļos bija sadzīves tehnika, piedāvājam aplūkot arhīva foto.

Skaidrs ir viens – mūsdienu sadzīves tehnika nav salīdzināma ar to, kāda tā bija deviņdesmitajos vai sešdesmitajos gados. Tagad ierīces ir aprīkotas ar dažādām ekstrām, pieejams plašs krāsu klāsts, nemaz nerunājot par to, ka mūsdienās ierīcēm ir plašs piedāvājums, un katrs var izvēlēties savam maciņam draudzīgāko variantu vai vēlamāko firmu. Vēsturiskajos arhīva foto var aplūkot, kāda savulaik izskatījusies virtuves tehnika, televizori un arī radio.

Latvijas Nacionālā arhīva Latvijas Valsts kinofotofonodokumentu arhīvs sniedz ieskatu sadzīves tehnikas klāstā pagājušā gadsimta 60.- 80. gados.

Arhīva foto:

Foto no Aināra Radovica personīgā arhīva:

Savukārt rakstos zemāk vari aplūkot citas Latvijas Nacionālā arhīva Latvijas Valsts kinofotofonodokumentu arhīva sarūpētās bildes par dažādām tēmām! Varēsi arhīva foto apskatīt ne tikai veļas mašīnas, bet arī konditoru meistarstiķus, Lieldienu svinēšanu, talkas, medus un pirmās pavasara ražas vākšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!