Foto: instagram.com/thegnarledbranch/
Lietām var piešķirt otro dzīvi – to pierāda arī kanādiešu mākslinieks un restaurators Deivids Irvins, kurš rada pasakainus mākslas darbus no izdegušām spuldzītēm, kas kalpo kā skaisti Ziemassvētku dekori.

Kā "Bored Panda" raksta pats mākslinieks, viņš savāc izdegušās spuldzītes, bet pēc tam tās pārkrāso, radot burvīgus Ziemassvētku rotājumus. Lielākoties vienā pusē ir marmora raksts, bet otrā pusē ir zīmējums. Ar saviem skaistajiem darbiem viņš padalījies arī "Instagram".

View this post on Instagram

A post shared by David Irvine (@thegnarledbranch) on Nov 30, 2018 at 5:24pm PST

Šie nav viņa vienīgie radošie darbi, jo Deivids arī rada mākslas darbus uz savu laiku nokalpojušām vinila platēm, kā arī uz papīra. Viņa aizraušanās sākums meklējams 2004. gadā, kad atkritumos viņš pamanījis izmestu koka galdu. To mākslieks paņēmis un atjaunojis tā, ka tas kļuva par skaistu mākslas darbu. Ģimenes un draugu slavēts un iedrošināts, Deivids turpināja likt savu talantu lietā, lai atjaunotu lietas un pārvērstu tās mākslas darbos.

Pašu pirmo spuldzīti viņš uzdāvinājis savai sievai Norenai Ziemassvētkos, teikts mākslinieka "Facebook" lapā. Tajā bija attēlota laumiņa, kurai ir rokā laterna. Tā kā skaistā Ziemassvētku dāvana saņēma lielas uzslavas, tad mākslinieks nolēma uzsākt savu biznesu, kurā pārdotu savus radītos mākslas darbus, tajā skaitā arī spuldzītes.

View this post on Instagram

A post shared by David Irvine (@thegnarledbranch) on Nov 30, 2018 at 5:19pm PST

View this post on Instagram

A post shared by David Irvine (@thegnarledbranch) on Nov 25, 2018 at 9:42am PST

View this post on Instagram

A post shared by David Irvine (@thegnarledbranch) on Nov 23, 2018 at 12:02pm PST

View this post on Instagram

A post shared by David Irvine (@thegnarledbranch) on Nov 23, 2018 at 11:29am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!