Foto: Delfi Dekor

Ne tikai Latvijā dažādās pašvaldībās notiek rotājumu konkurss, bet tāds ir norisinājies arī Igaunijā. Portāls "Delfi Dekor" rīkoja konkursu, kurā meklēja skaistāko Ziemassvētku interjeru, un beidzot paziņoti konkursa uzvarētāji.

Konkursa uzvarētāju balsojumā izvēlējās "Delfi Dekor" lasītāji. Tajā triumfēja krāšņais Jekaterinas mājoklis, kas izrotāts ar dažādiem dekoriem – Ziemassvētku vecīšiem, svecēm, lukturiem, maziem briedīšiem, lampiņu virtenēm un citiem dekoriem.

Viņa portālam "Delfi Dekor" pastāstīja, ka Ziemassvētkiem sāk gatavoties jau novembrī. "Mājas pārvēršana pasakā mums jau ir kļuvusi par tradīciju," tā uzvarētāja. Šogad, kā skaidroja Jekaterina, viņas mājoklis ir izrotāts amerikāņu stilā, tajā dominē sarkanie akcenti. Omulīgākas sajūtas radīšanai viņa arī televizorā ieslēgusi programmu, kurā var vērot kamīna liesmiņas.

Balvā viņa saņēma izsmalcinātu trauku komplektu, kura vērtība ir 425 eiro.

Tā kā portāls "Delfi Dekor" ļoti mīl savus lasītājus – viņi nolēma balvu piešķirt arī otrās vietas ieguvējai Diānai. Viņa balvā saņēma krūzīti ar "Delfi" logo. Arī Diānas mājoklī ir dominē rotājumi sarkanā krāsā. Viņas dzīvesvieta arī izrotāta ar lampiņu virtenēm, briežiem, košām bumbām, zvaniņiem, Ziemassvētku zeķēm un citiem rotājumiem.

Zemāk vari aplūkot galeriju, kurā redzams Diānas mājoklis svētku rotā!

Savukārt zemāk vari aplūkot, kā šogad Latvijā iedzīvotāji rotā savas mājas svētkos! Starp citu – daudzās Latvijas pašvaldībās vēl turpinās balsojums par skaistāko svētku noformējumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!