Foto: Publicitātes foto
Ar tapetēm, flīzēm un sienu gleznojumiem jau vairs grūti pārsteigt, tāpēc radošajiem dizaineriem nekas cits neatlika, kā radīt kaut ko jaunu, un te tas ir – 3D sienu paneļi, ar ko var radīt neticamus dizainus.

Interesantā dizaina sienu paneļi ir inovatīvs un videi draudzīgs risinājums iekštelpu sienu dekorēšanā, kas rada pilnīgi jaunas iespējas īpašu un neatkārtojamu interjeru izveidošanai. 3D sienu paneļi ir aptuveni 500x500 milimetru lielas plāksnes, kuras kombinējot, viena dizaina ietvaros vai citu ar citu, iespējams izveidot neatkārtojumu dizaina risinājumu uz dzīvokļa sienas, griestiem visdažādākajās telpās.

Foto: Publicitātes foto

Paneļi, tāpat kā daudzi citi sienu segumi, pie sienas tiek stiprināti ar līmi. Kombinējot paneļus ar savai gaumei atbilstošām krāsām, iespējams panākt kreatīvu sienu risinājumu interjerā.

3D sienu lielākā priekšrocība ir – šo risinājumu var izmantot jau esošā, gan arī no jaunā interjerā. Ja apnicis interjers, ar vienu sienas klājumu var pilnībā mainīt telpas noformējumu. 3D sienas ir ļoti populāra tendence sabiedrisku telpu, darba vietu iekārtošanā, bet arvien biežāk šie risinājumi parādās arī dzīvojamās telpās.

Foto: Publicitātes foto

Paneļi ir izgatavoti no 100 procentu augu valsts sastāvdaļām - cukurniedru šķiedrām, un to maisījumiem. Sastāvdaļas ir simtprocentīgi ekoloģiskas, nesatur organiskos šķīdinātājus un nav alerģiskas. Arī elementi, kas visbiežāk attēloti paneļos, ņemti no dažādiem dabā sastopamiem motīviem. Piemēram, jūras viļņi, klinšu šķembas, gliemežnīcu spirāle, lotosa ziedu motīvi u.c. interesantas faktūras.

Foto: Publicitātes foto

Lai arī Latvijā šis produkts ir kas pavisam jaunus, ASV un vairāk nekā 40 citās pasaules valstīs 3D sienu paneļi jau labu laiku ir sinonīms moderniem un unikāliem sienu dizaina risinājumiem. Paneļu sākotnējā ideja nāk no ASV, bet to dizainu projektējuši itāļu dizaineri, tāpēc paneļi atbilst arī Eiropas estētiskajām prasībām.

Foto: Publicitātes foto

Par šo inovatīvo dizaina risinājumu portālam TavaMāja.lv pastāstīja uzņēmuma ''3D sienas'' speciālisti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!