Foto: Shutterstock
Pašlaik ziema ir tāda, ka mājokļos sanesam iekšā nevis sniegu un arī sāli, bet dubļus. Tieši šī iemesla dēļ "Tava Māja" ir sarūpējusi idejas dažādiem apavu turētājiem, kuri ne tikai lieliski pildīs savu funkciju, bet būs arī labs dizaina elements mājoklī.

No pudeļu korķīšiem. Ja pēc viesībām pāri palikuši vīna vai šampanieša korķi, tad šeit tos vari likt lietā! Starp citu - no korķiem var uztaisīt vēl citas lieliskas lietas, kas būs labs dizaina elements mājoklī! Šajā rakstā vari aplūkot neparastus veidus, kā radoši izmantot vīna korķu kolekciju.

Jāteic, ka šādam apavu turētājam nepietiks vien ar dažiem korķīšiem - vajadzēs sarūpēt krietni vairāk! Ja ir vēlme, tad šos korķīšus var pārkrāsot arī citā krāsā, kas pieskaņota interjeram.

View this post on Instagram

A post shared by Sanh (@jigsanh) on Jan 7, 2019 at 2:54am PST


Turētājs ar riteņiem.
Kurš gan būtu teicis, ka apavu turētājs nedrīkst būt ar riteņiem? Šādi to varēs ļoti ērti pārvietot, turklāt tam piestiprināti arī rokturi, kas pārvietošanu krietni atvieglos. Kastē iespējams sabērt sīkus akmentiņus.

View this post on Instagram

A post shared by Linda Fu (@diyhome_by_lfu) on Nov 23, 2018 at 12:35pm PST


Veikalā iegādāts plastmasas vai gumijas paliktnis, kurā sabērti iekšā dekoratīvi akmentiņi. Turklāt šādu apavu turētāju būs diezgan viegli tīrīt!

View this post on Instagram

A post shared by Arlene (@luvin_my_decorstyle) on Jan 11, 2020 at 12:59pm PST

Lūk, cik radoša ideja gumijas zābaku novietošanai! Blakus arī mazs ķeblītis, lai var ērti novilkt apavus.

Vecai kastei var piešķirt otru dzīvi arī šādā veidolā! Līdzīgi kā iepriekš, to var pārveidot par apavu turētāju, kuram klāt pieskrūvēti ritentiņi. Šādā gadījumā kastē var novietot arī kādu gumijas paliktni, lai dubļi nepilētu uz grīdas.

Vēl viens radošs risinājums - kastē ievietota mākslīgā zāle. Tas viennozīmīgi būs visai košs un neparasts akcents telpā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!