Foto: PantherMedia/Scanpix
Mēbeļu modē parādījušās jaunas vēsmas un tendences. Šobrīd aktuālākā – caurspīdīgums. Tās ir mēbeles vai to detaļas, kas veidotas no stikla vai plastmasas, tādā veidā radot viegluma sajūtu telpās un apziņu, ka nekas netiek apslēpts.

Šāds stils ir modē arī dzīvojamās telpās. Tās ir mēbeles un detaļas, kas parasti radītas no ļoti krāsainas vai arī pilnīgi caurspīdīgas plastmasas, kā arī no parastā stikla, un līdz ar to mēbele ir caurspīdīga un ir redzama "kā uz delnas". Turklāt, ja šīs detaļas vai mēbeles dzīvoklī ir baltā krāsā vai arī vienkrāsainas, tās var labi un eleganti apvienot un kombinēt ar pārējo mājas iekārtojumu.

Caurspīdīguma tendence var patikt un ir piemērota ikvienam – gan tiem, kuriem ir diezgan klasiska gaume, gan arī tiem, kuriem vairāk prieka rada oriģinālas krāsas un formas.

No caursīdīga materiāla ir pieejami krēsli, kā arī galdi, kuru virsma parasti ir no stikla. Tādā veidā tie, kuri sēž pie galda, var caur tā virsmu redzēt galda kājas. Tāpat no šāda materiāla pieejamas gan galda lampas, gan stāvlampas, gan griestu lampas. Tāpat no stikla un krāsainas plastmasas tiek veidoti arī dažādi galda un virtuves aksesuāri, arī dažāda lieluma trauki, lai varētu ieraudzīt, kas tajos ir iekšā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!