Foto: Shutterstock
Gluži tāpat, kā mēs apņemamies jauno gadu iesākt ar pozitīvām pārmaiņām dažādās dzīves situācijās, arī interjers ir pelnījis iegūt jaunas nokrāsas vai noskaņu. Ja vēlies savu dzīvesvietu pieskaņot jaunā gada zīmei, smelies iedvesmu no šīm idejām un ievies savā dzīvesvietā jaunas krāsas.

Šogad interjerā var ieviest teju jebko, kas simbolisks pērtiķiem – vai nu tie ir pērtiķa attēli foto rāmīšos, gultas veļā, vai pat oriģinālas mēbeles šajā stilistikā. Un kāpēc gan tas nevarētu būt stilīgs kafijas galdiņš?

Pārmaiņām iedvesmojošs šis gads noteikti ir bērnistabās. Tieši šeit vislabāk iederēsies kāda tapete vai sienas zīmējums ar pērtiķiem, rotaļlietas džungļu tematikā vai kādi citi aksesuāri telpā ar pērtiķiem.

Bērnistabas interjerā pērtiķa simboliku var ieviest arī ļoti neitrāli un gaumīgi, piemēram, ar kokā izgrebtiem ornamentiem, kas piekarināti pie sienas.

Stilizēts zīmējums uz sienas ar koku un tur rāpelējošiem pērtiķiem noteikti kalpo kā istabas galvenais akcents, turklāt šāds risinājums piestāv ne tikai bērnišķīgam interjeram, šis piemērs to lieliski pierāda.

Ja vēlies rīta cēlienu sākt ar smaidu uz lūpām, tad vannasistabā novieto lielformāta bildi ar pērtiķa attēlu – tas noteikti uzlabos omu!

Pērtiķa temperaments nav iedomājams bez košām un dzīvespriecīgām krāsām, raibiem rakstiem un džungļu motīviem, un šāda stilistika lieliski iederēsies vannasistabā.

Varbūt kādam pērtiķa attēlam atrodas vieta arī viesistabā?

Vannasistabā eleganti izskatīsies paklājiņi un dušas aizkari šim gadam pieskaņotā simbolikā. Jautri rīta cēlieni un dienas noslēgumi ar šiem attēliem garantēti.

Kurš gan ir teicis, ka tualetē neiederētos dzīvespriecīgs sienas noformējums?

Lūk, vēl viens gaumīgi iekārtots bērnistabas interjers, kur eleganti iekļaujas arī jautrie pērtiķi.

Bez pašiem pērtiķiem, interjerā iederēsies arī džungļu tematika, sākot no palmām, raibu raibiem rakstiem un, protams, palmām.

Ja nu tomēr pērtiķu attēli uz sienām nešķiet tas gaumīgākais, tad gadam pieskaņot interjeru var arī ar džungļu tematiku – sienas ar palmām, dažādu dzīvnieku simboli, pieskaņoti telpaugi un košas dabas krāsas.

Vannasistabā ekselenti izskatīsies palmveidīgi telpaugi, dušas aizkari un dvieļi džungļu tematikā, kāds radošs mākslas darbs un aksesuāri pieskaņotā stilā.

Ja džungļu košums šķiet pārāk uzmācīgs, tad labi iederēsies radošas pārmaiņas interjerā ar melnbaltiem džungļu motīviem.

Pērtiķa gadā interjerā ieteicams novietot kādu trauku ar augļiem, tāpat neiztrūkstoša sastāvdaļa ir spilgtas krāsas, un arī ar to būs gana, lai interjeru pieskaņotu jaunajam gadam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!