Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI
Kāpnes ir ļoti noderīgs palīgs dažādos mājokļa darbiņos, bet tās diezgan bieži stāv bez pielietojuma, tāpēc "Tava Māja" ir sarūpējusi vēl dažas idejas, kur un kā mājoklī izmantot šo konstrukciju.

Derēs ne tikai pilnīgi jaunas kāpnes, bet arī tādas, kuras ir savu laiku nokalpojušas un nav drošas kāpšanai. Tās vari nolakot mājoklim pieskaņotā krāsā vai atstāt tādas, kādas tās ir. Arī attēlos zemāk varēsi aplūkot kāpņu dažādās krāsas un to iederību telpā.

Lai gan šķiet, ka kāpnes var iederēties tikai un vienīgi pagrabā, jo tās aizņem daudz vietas – tā nebūt nav! Kāpnes ļoti labi iederēsies virtuvē, kur tās var kalpot kā dvieļu turētājs, tāpat šī konstrukcija labi izskatīsies arī citās telpās mājoklī, piemēram, guļamistabā. Rakstā zemāk lūko piecas idejas, kā stilīgi izmantot kāpnes, lai papildinātu savu mājokļa interjeru!

Dvieļu pakaramais – žāvētājs. Ļoti stilīgs veids, kur izvietot slapjos dvieļus. Būs dekoratīvi un gaumīgi reizē.

Kāpnēm būs divas praktiskas funkcijas, jo noderēs ne tikai tad, kad vajadzēs pakāpties nedaudz augstāk, bet arī kā naktsskapītis.

View this post on Instagram

A post shared by 🌵Seija🌿 (@plantsandcollecting) on Oct 9, 2019 at 4:18am PDT


Kāpnes būs ļoti skaists statīvs puķēm. Turklāt uz tā varēs novietot vairākus podiņus! Tāpat ļoti glīti uz kāpnēm izskatīsies arī grāmatas. Nebūs jādomā par speciāla grāmatplaukta iegādi.

View this post on Instagram

A post shared by Weekends Only Furniture (@weekendsonly) on Aug 8, 2019 at 10:10am PDT


Kāpēc gan savās mājās neizveidot mīļlietiņu stūrīti? Uz kāpņu pakāpieniem saliec ģimenes fotogrāfijas rāmīšos, novieto kādu dekoru, piemēram, sveces vai arī suvenīrus.

View this post on Instagram

A post shared by allison gondorf (@a.gondorf) on Sep 13, 2018 at 5:14pm PDT
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!