Foto: Shutterstock

Vannasistaba mūsu mājokļos ir kā spa telpa, kurā baudīt ūdens priekus un atslēgties no ikdienas rūpēm, taču, lai tajā tiešām varētu baudīt spa cienīgu relaksāciju – to regulāri jāuztur kārtībā. Šoreiz raksta turpinājumā stāstīsim, kā tīrīt vannu.

Piekritīsiet, ka vannošanās prieku var sabojāt dažādas likstas, piemēram, notecē sakrājušies mati, neizmazgātas flīžu šuves vai netīra silikona maliņa gar vannu, nemaz nerunājot par nepatīkamu aromātu un citām likstām. Lai vanna spīdētu un laistītos, zemāk esam sarūpējuši vairākus rakstus par vannas šrubēšanu.

Vannas pucēšanas darbos vari ņemt ne tikai veikalos nopērkamos līdzekļus, kuru klāsts ir milzīgs, bet tikpat labi vari tīrīšanas līdzekli sataisīt pats. Tomēr ņem vērā, ka vannas mazgāšana nav tas pats, kas trauku mazgāšana – šeit kurš katrs līdzeklis nederēs, tāpēc izvēlies savai vannai atbilstošu tīrīšanas līdzekli. Atceries arī, ka, izmantojot abrazīvus līdzekļus, piemēram, metālisko beržamo, ar ko nereti izskrāpējam piekaltušo katliņu dibenus, tu vannu vari sabojāt.

Ķeries klāt pie darbiņa! Lai vanna atkal spīd un laistās!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!