Foto: Shutterstock

Ierasts, ka koka mēbeles, grīda un citi dizaina papildinājumi tiek ieviesti virtuvē, ēdamistabā un dzīvojamā telpā, taču arī vannasistaba ir ļoti piemērota šādiem risinājumiem. Turklāt šis dabiskais pieskāriens piestāvēs gan lauku mājas, gan pilsētas šarmantajam interjeram. Iedvesmas portālā houzz.com ir ne mazums apstiprinājumu tam, ka koks var būt lielisks sabiedrotais arī vannasistabas interjerā.

Koka siena

Ja vannasistaba ir gana plaša un telpa to atļauj, sienu var papildināt ar dēļiem, radot pavisam neierastu risinājumu dizainā. Koka dabiskais izskats ir tieši pats pievilcīgākais, tāpēc nav nepieciešamība to perfekti noslīpēt vai nokrāsot, jo tādā veidā tiks zaudēts tā dabiskais skaistums.

Kontrastējošas mēbeles

Koks ļoti labi piestāv tīrām krāsām, turklāt svarīgi ievērot vienkrāsainību, jo tas ļaus kokam vairāk izcelties uz neitrālā fona. Koka apdare vannai un mēbeles no dabīgā koka dēļiem būs kā radīts risinājums vannasistabām lauku mājās, kur šāda vienkāršība un elegance īpaši skaisti izcelsies.

Koka dažādība

Koks var tikt izmantots arī mazākos apjomos, ja tas šķiet par daudz mēbelēs un sienas apdarē. Piemēram, šādā risinājumā masīvs koks ar dabīgām šķiedrām un plaisām ļoti labi izskatās kā pamats vannasistabas virsmai ar izlietni. Turklāt šeit uzskatāmi var redzēt, cik gaumīgi koks kontrastē ar akmens imitācijas grīdas segumu.

Vēl mazākos apjomos koku var izmantot kā rāmi spogulim, kā tas šajā dizainā ir izveidots papildus izlietnes virsmai. Vienkārši, skaisti un gaumīgi.

Koks var būt dažāds, un tā krāsai nav jābūt perfektai. Jo dabiskāks tas būs, jo rezultāts būs efektīvāks. Koku var beicēt, lakot vai atstāt pavisam dabīgu, jebkurā izpildījumā tas izskatīsies skaisti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!