Foto: Publicitātes foto

Ik pa laikam mājoklī nepieciešams ienest jaunas vēsmas, telpas remontējot vai papildinot tās ar jauniem dekoriem. Iedvesmojoties no portāla "Houzz", aplūkojam mazas vannasistabas pārvērtības Ņujorkā, kas, iespējams, kalpos par iedvesmu, lai savā mājā pieķertos klāt remontam.

Ēriks Elerkons un Ņijurka Maldonado savā divistabu dzīvoklī Ņujorkā vēlējušies pārvērtības, proti, izremontēt divas vannasistabas. Sacīts – darīts, tāpēc šis darbiņš tika uzticēts firmai "Block Renovation". Kā vēsta portāls, saimnieku lielākā sāpe aptuveni 4,1 kvadrātmetru mazajā vannasistabā bijusi tieši melnbaltās flīzes ar putnu dekoriem.

Vannasistaba pirms pārvērtībām.

Vannasistaba pārvērtību rezultātā pārvērsta līdz nepazīšanai, jo vairs nav ne miņas no melnbaltajām flīzēm, grīdai izvēlētas modernas, sešstūrainas flīzes. Tāpat arī nomainīta izlietne, dušas aizkariņi, zem izlietnes palikts koka skapītis, bet īpašs akcents ir santehnika, kas izvēlēta bronzas krāsā.

Vannasistaba pēc pārvērtībām.

Kopējās remonta izmaksas lēšamas ap 16 500 ASV dolāru jeb aptuveni 14 550 eiro, kuros ietilpst arī vannasistabas aprīkojuma iegāde un samaksa meistariem. Kā skaidro portāls, tad šīs vannasistabas pārvērtības tika paveiktas trīs līdz četru nedēļu laikā.

Vannasistabā pie sienām piestiprināti arī plaukti, kur saimnieki var salikt visu nepieciešamo. Šajā rakstā vari smelties dažādas radošas idejas, kā gaumīgi iekārtot vannasistabas plauktus.

Lai gan pāris sākumā domāja, ka varētu nomainīt arī vannu, viņi tomēr atstāja veco, jo tā bija pietiekami labā stāvoklī, vēsta "Houzz".

Vairs ne miņas no melnbaltajām flīzēm ar putniem. Tagad visa telpa ir ieturēta gaišos toņos.

Vannasistaba pirms pārvērtībām.

Kā redzams attēlā zemāk, tad telpā ir arī jaunas detaļas, piemēram, tualetes papīra un dvieļu turētājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!