Foto: Shutterstock
Lielākā daļa no mums jau izrotājuši viesistabu, virtuvi vai darba galdu ar kādu pavasarīgu stādu, tulpju pušķi vai pirmajiem zariem, ko plaucēt pavasari gaidot. Taču, tā kā dienas pirmo možumu gūstam vannasistabā, tad arī šajā telpā nenāktu par sliktu ieviest kādu pavasarīgu vēsmu.

Pavasarīgi aksesuāri

Lai rīta cēliens būtu vēl možāks, iedvesmojošāks un saulaināks, ievies šajā telpā jaunas un pavasarīgas krāsas ar aksesuāru palīdzību. Iegādājies dvieļus, paklājus, atkritumu konteineri, pītos grozus un dekoratīvos priekšmetus pavasarīgi zaļā, dzeltenā, oranžā vai kādā citā tīkamā krāsā. Dažkārt tik tiešām pietiek ar dažu aksesuāru nomaiņu, lai noskaņojums pilnībā mainītos un būtu divtik liels prieks no rītiem pamosties. Noliec uz plaukta krāsām pieskaņotu aromātisko sveci, nomaini fotogrāfijai krāsainu rāmīti vai papildini aksesuāru klāstu ar kādu spilgtu dizaina papildinājumu, piemēram, lampu vai spoguli.

Ja tavai vannai vai dušai ir ierīkoti aizkari, tad pavasarīgākos motīvos un toņos vari nomainīt arī tos. Priecīgāka un saulaināka rīta rosme garantēta!

Ja šajā telpā atrodas logs, tad pavasarīgā noskaņā vari papildināt arī to, ar jauniem aizkariem vai žalūzijām.


Ziedu atspirdzinājums

Kurš gan teicis, ka vannasistabā nevar ieviest ziedus? Var, turklāt, tie nekad nevar būt par daudz! Ja ir palodze, izkārto uz tās plaukstošās narcises vai hiacintes, bet uz spoguļa malas vai izlietnes novieto vāzi ar tulpēm. Ja vannasistabā nav pārāk silts, tad šie ziedi labi saglabāsies, taču neaizmirsti par regulāru ūdens maiņu vāzē un kātu apgriešanu ik pārdienas.


Vannasistabā lieliski iederēsies arī koši telpaugi un dažādi stādi ar krāsainiem ziediem vai nokarenām lapām. 


Lai kopējais interjers izskatītos vēl gaumīgāks, pieskaņo ziedus pārējām detaļām, kas atrodas vannasistabā, piemēram, dvieļiem un paklājiem.

Mākslīgo ziedu valdzinājums

Ja svaigo ziedu ieviešana vannasistabā tev šķiet pārlieku izšķērdīga, tad iegādājies kvalitatīvus mākslīgos ziedus, kas par pavasara tuvošanos atgādinās ilgāk. Gan ziedu salonos, gan dažādos interjera iekārtošanas veikalos pieejami mākslīgie ziedi un augi, kas ļoti līdzinās to dabiskajam izskatam. Lielākā telpā ļoti gaumīgi izskatīsies vāzē vai burkā ielikti mākslīgie ziedu zari, kas ļoti līdzinās dabā sastopamajiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!