Foto: Shutterstock

Vannasistabas bieži vien ir mazākās telpas visā mājoklī, tāpēc nereti to iekārtošanā arī tiek pievērsta vismazākā uzmanība, jo šķiet, ka tik nelielā telpā ir grūti izpausties, taču patiesībā telpas izmēram nav nozīmes. Portāla Houzz.com veidotais apkopojums ar spilgtiem sienu risinājumiem vannasistabās pierāda, ka var pietikt vien ar neparastu sienas klājumu, lai mazā telpa iegūtu radošu noformējumu.

Šāds spilgti rozā izvēlēts sienas risinājums pieprasa neitrālāku krāsu izmantojumu pārējā telpā, turklāt tās labāk izcels oriģinālo sienas noformējumu. Interesanti, ka grīdas segumā izmantotas mozaīkas flīzes melnā un baltā krāsā, kas saskaņotas ar citiem akcentiem nelielajā telpā.

Ne tik uzkrītošu krāsu cienītāji var aizlienēt šo ideju, kurā zemes toņi izmantoti ne tik garlaicīgi, kā varbūt tas ir ierasts. Arī šeit raibais sienas noformējums lieliski iekļaujas pārējā interjerā.

Ja ne visas sienas, tad vismaz vienu gan var atļauties nolīmēt ar kādu ekstravagantāku un drosmīgāku tapeti, kas atdzīvinās telpu un padarīs to krietni dzīvespriecīgāku.

Tiem, kam krāsas nekad nevar būt par daudz, var izvēlēties ko līdzīgu šim noformējumam, kurā krāsas ir daudz un spilgtas, taču gaumīgs salikums un neitrālu krāsu izlietne nerada pārāk piesātinātu noskaņu.

Dabas motīvi ir klasika, kas nekad neizzudīs no interjera aktualitātēm, tāpēc jau apnikušo vannasistabas interjeru var papildināt ar kādu spilgtu sienas tapeti, kas noskaņu radīs krietni mūsdienīgāku.

Patiesībā tieši tik mazas telpas kā vannasistabas ir tās vietas, kur var īstenot visdrosmīgākās idejas, jo mazākā telpā spilgti krāsu laukumi izskatīties labāk un tie nebūs tik nomācoši, kā tas būtu virtuvē vai kādā citā telpā.

Ir vērts izmantot krāsainus sienas risinājumus ne tikai pie vienas vai divām sienām, bet gan visām, turklāt interesantu rakstu izmantojums var pat vizuāli paplašināt telpu.

Mozaīku flīzes ir viens no pieprasītākajiem sienu noformējumiem, un ne velti - tās eleganti izskatās jebkurā krāsu izpildījumā.

Ja spilgtas krāsas nevilina, var izvēlēties vienu sienu nokrāsot ar speciālo tāfeles krāsu un tad to apzīmēt, izkrāsot pēc sava noskaņojuma. Šāds interjers nekad nešķitīs garlaicīgs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!