Foto: Shutterstock
Kad šķiet, ka redzēts teju viss iespējamais un nav vairs nekā tāda, ar ko pārsteigt, parādās koka imitācijas flīzes, kas par mata tiesu izskatās kā koks. Koka klātbūtne viennozīmīgi rada omulīgāku noskaņu, turklāt šāds izpildījums izskatās unikāli – pārliecinies par to pats, aplūkojot piemērus.

Pirms aplūko konkrētus piemērus, ļoti noderīgs var būt šis raksts, kur paskaidrots, kā oriģinālu rezultātu iegūt ar ieklāšanas tehnikām. Varbūt pašas flīzes ir gaužām vienkāršas, bet ieklāšanas tehnika rada pavisam netipisku dizainu.

Šāda koka imitācija ir tik pārliecinoša, ka daudzi nemaz nenoticētu, ka apdarē nav izmantots īsts koks. Apdare lieliski sader ar koka mēbelēm, veidojot ļoti saskanīgu ansambli.

Arī grīdu var flīzēt ar koka imitācijas flīzēm, radot krietni mājīgāku noskaņu vannasistabā.

Pavisam gaiša koka imitācija ļoti labi derēs nelielām vannasistabām, kur ar gaišo krāsu palīdzību vizuāli iespējams paplašināt telpu.

Pat šķietami neuzkrītošāko interjeru var pilnībā mainīt ar vienu flīzētu sienu, šajā gadījumā tieši koka imitāciju, kas perfekti atdzīvina telpu.

Kādam varbūt iepatīkas ideja par šādu sienas klājumu?

Vai koka imitācija var būt par daudz? Šajā interjerā tā izmantota gan grīdas klājumā, gan sienu apdarē un rezultāts ir visai pamanāms.

Tumšāks vai gaišāks, bet koks jebkurā gadījumā rada siltāku noskaņu telpā.

Varbūt kādu no sienām jāizrotā ar šāda veida koka apdari?

Bet varbūt jāatmet doma par imitāciju un telpā jāļauj izpausties dabīgam kokam?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!