Foto: Shutterstock
Melnbaltais krāsu salikums ir īsta klasika, bet vannasistabās nereti izvēlamies dzīvīgākus toņus, piemēram, pasteļtoņus. No melnās un baltās krāsas telpās nav jābaidās, gluži otrādi – tās telpai piešķirs eleganci, izsmalcinātību un pārdomātības sajūtu.

Iedvesmojoties no portāla "Houzz", aplūkojam piecus dažādus vannasistabu interjerus, kuros dominē melnā un baltā krāsa. Savukārt šeit vari aplūkot vēl citas telpas mājoklī, kur sienas un mēbeles ir ogles melnumā.

"Tava Māja" no savas pieredzes vien var teikt, ka rūpīgi jāizvērtē grīdas seguma izvēle melnbaltā telpā, jo, piemēram, neraugoties uz flīžu meistaru brīdinājumiem, izvēlējāmies par labu melnām grīdas flīzēm, kā rezultātā visi mazākie ūdens pilieni ir redzami kā uz delnas. Starp citu – šajā rakstā vari apskatīt oriģinālus flīžu klāšanas risinājumus, kurus vari aizņemties arī savai vannasistabai.

Tradicionāls interjers ar dažiem akcentiem. Kā vēsta "Houzz", balta vannasistaba ir īsta klasika, bet, lai tā nešķistu vienmuļa un garlaicīga – to vajag nedaudz "uzfrišināt", kas ir darīts arī šajā gadījumā. Viens no akcentiem ir flīžu izvēle, kurām ir marmora raksts. Tāpat marmora raksts izvēlēts arī izlietnes skapīša virsmai. Telpā piemeklēti arī citi akcenti, piemēram, melnais galdiņš, ziedi vāzē un brūnās žalūzijas.


Siltie kontrasti. Lai vide nešķistu tik sterila – vannasistabā izvēlēti spoguļu rāmji un lampas ir siltās krāsās.


Melnbaltais meža motīvs. Kurš gan būtu teicis, ka tapetēm ar meža motīvu jābūt tikai sulīgi zaļā krāsā? Tikpat lieliski iederēsies arī melnbaltais krāsu salikums. Telpā izvietoti vēl citi dekori, lai tikai pastiprinātu meža sajūtu, piemēram, spogulis koka rāmī, plaukti un grīda. Tai ir arī vēl kāds neparasts dekors, kas novietots pie loga rāmja – melns krauklis.


Kad rokenrols satiek eleganci – tā šo telpu raksturojis portāls "Houzz". Izskatās nudien krāšņi un eleganti, vai ne?

Šajā vannasistabā arī atvēlēts īpašs dāmu stūrītis, jo mājokļa īpašniece ir profesionāla stiliste. Ļoti skaists un pārdomāts dizains, kas mājokļa saimniecēm viennozīmīgi liks justies kā karalienēm.

Industriālais pieskāriens vannasistabā. Bez liekām cakām un greznības. Industriālais stils ieturēts arī santehnikas izvēlē, jo saskaņoti arī dušas un ūdens krāna rokturi. Nav arī apslēptas izlietnes caurules, kuras nereti mēģinam paslēpt skapī, jo tās bojā telpas kopskatu. Vienkārši, moderni un stilīgi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!