Foto: Publicitātes foto
Teju visās vannasistabās tiek atvēlēta vieta duškabīnei vai vannai, izlietnei ar spoguli, pāris skapīšiem un reizēm arī klozetpodam, ja tas netiek iebūvēts atsevišķā telpā. Taču variantu, kā iepriekšminētās mēbeles un priekšmetus iespējams izkārtot, gan ir vairāk nekā iespējams saskaitīt uz vienas rokas pirkstiem. Šoreiz aplūkosim sešu mājvietu vannasistabas, kuras piedzīvojušas apburošas pārvērtības.

No vienkāršas uz izsmalcinātu

Kāds varētu teikt, ka arī pirms pārvērtībām šai vannasistabai nebija ne vienas, taču saimnieki tomēr vēlējušies to padarīt modernāku, vienlaicīgi arī cenšoties iegūt papildu rūmi, vēstī "Houzz".

Pelēcīgi zaļā sienas krāsa jaunajā vannasistabā labi saskan ar sniegbaltajiem griestiem, savukārt vizuāli telpu interesantāku padara vertikālās dušas flīzes. Tāpat vannasistabas durvju sienu bija iespējams pārcelt nedaudz tālāk, tādējādi iegūstot papildu rūmi izlietnei ar spoguli. Starp citu, telpu vizuāli paplašina arī stiklotā duša.

No zaļā uz melnbalto šiku

Šīs mājvietas saimnieki vēlējās tualeti apvienot ar vannasistabu, jo attēlā redzamajā telpā līdz pārvērtību brīdim nebija vietas duškabīnei. Taču vienlaicīgi viņi vēlējās arī palielināt virsmas platību, uz kuras atradās izlietne.

Tika nolemts mainīt klozetpoda vietu – likt to zem loga, tādējādi iegūstot vietu, kur pagarināt virsmu. Savukārt otrā telpas galā tika nevis novietota vanna, bet gan izveidota "ieejamā duša", kuru rotā melnbaltas flīzes.

No garlaicīgas uz interesantu

Šajā vannasistabā teju viss saplūda vienā bēšīgā tonī – gan sienas, gan grīdas un virsmas. Sākotnējā telpa sastāvēja no klozetpoda, smagnējas virsmas ar izlietni, kā arī vannas, kas vienlaicīgi bija arī duša.

Savukārt pēc pārvērtībām telpā ir atrodami dažādi interesanti interjera elementi, piemēram, pītā kaste, gaumīgi rokturīši, spogulis ar koka rāmi, kā arī plaukts trepju formā. Jaunās vannaistabas interjers lieliski iederētos modernā lauku mājā!

No vecmodīgas uz gaumīgu

Paskatoties uz šo vannasistabu, skaidri redzams, ka tā nav pirmā svaiguma, neskatoties uz to, ka viss ir tīrs un kārtīgs. Šajā vannasistabā visi elementi un ietaises atrodas ļoti tuvu viena otrai, tāpēc rodas sajūta, ka telpa nav funkcionāli iekārtota.

Šī vannasistaba piedzīvojusi ievērojamas pārvērtības – nomainīta gan krāsu palete, gan arī visa tehnika. Izlietnes vietā tagad atrodas vertikāli garš koka skapis, kas labi saskan ar atvilktnēm zem izlietnes.

Koši un drosmīgi

Šo vannasistabu iespējams raksturo vienā vārdā – koks. Šeit tas izmantots gan grīdas segumam un plauktiem, gan arī daļai sienas, tāpēc šīs mājas saimnieki vēlējušies to mainīt. Tāpat viņi gribējuši telpā ienest jaunas un modernas vēsmas, lai to padarītu interesantāku.

Rezultāts izdevies izteiksmīgs un patiesi drosmīgs, jo pēc pārvērtībām sienas rotā puķaina tapete, savukārt vannas ārpuse nokrāsota koši dzeltenā krāsā. Starp citu, no vecā koka palikuši vien tikai daži elementi.

No neizteiksmīgas uz glamūrīgu

Lai gan šajā vannistabā bijis viss nepieciešamais, saimnieki tajā nejutušies labi. Plašā virsma ar vairākām izlietnēm izskatās kā izkadrēta no kāda lielveikala vai restorāna tualetes, tāpēc tika meklēti risinājumi, kā neizteiksmīgo telpu nedaudz uzfrišināt.

Lai gan arī jaunajā vannaistabas interjerā atrasta vieta zemajam skapim ar senu vēsturi, to izdevies atjaunot, iegūstot arī virsmu, uz kuras likt izlietni. Sienām saglabāta baltā krāsa, taču kombinācijā ar masīvo mēbeli telpa izskatās daudz glaunāka un interesantāka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!